Korana Gvozdić osim što je voditeljica bavila se i manekenstvom od tinejdžerske dobi, a od 2012. je u vezi s komičarem Ivanom Šarićem.

Galerija


Korana Gvozdić (37) postala je poznata domaćoj javnosti kroz njezine voditeljske angažmane na televiziji. 

Vezani članci Ivan Šarić i Korana Gvozdić Šarić uzeo kistove u ruke i našminkao Koranu, što mislite kako je ispalo: "Svaka joj čast na hrabrosti" Ivan Šarić i Korana Gvozdić Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Šarić podvrgnut operaciji, njegova Korana oglasila se nakon zahvata

Zaručnica popularnog komičara Ivana Šarića (36) izgleda jednako lijepo i mladoliko kao i na početku svoje karijere prije 15 godina. Rođena Zagrepčanka u djetinjstvu se počela baviti plesom i nastupala je na televiziji kao dio plesne skupine Tihane Škrinjarić.  

Ubrzo je počela snimati i reklame, a u kasnim tinejdžerskim godinama i prvoj polovici svojih 20-ih godina se našla u svijetu mode. Iskustvo u manekenstvu je stjecala u inozemstvu, no na prvom mjestu joj je bila škola, pa je s 18 godina prvi put otišla zbog posla u Milano. Radila je i u Austriji i Njemačkoj, no njezina visina od 170 centimetara joj je bila prepreka u više angažmana na revijama. Ipak, nosila je kreacije mnogih hrvatskih dizajnera.  

Lijepa voditeljica je 2009. diplomirala smjer turizam na Sveučilišnom studijskom centru za stručne studije u Splitu, a kasnije je završila odnose s javnošću na privanom veleučilištu u Zagrebu. 

Korana je od 2012. u vezi s komičarem, a zaručili su se 2016. na grčkom otoku Zakynthosu.

Sjećate li se nje? Prozvala se "Kraljicom Novalje" i proglasila se ljepšom od Severine