Smijeh do suza

Šarić uzeo kistove u ruke i našminkao Koranu, što mislite kako je ispalo: "Svaka joj čast na hrabrosti"

Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić našao se ulozi vizažista i pokušao našminkati Koranu Gvozdić kao pravi profesionalac.

Našem uspješnom komičaru Ivanu Šariću i njegovoj djevojci Korani Gvozdić u izolaciji nikako nije dosadno, u što se možemo uvjeriti ako bacimo pogled na njihove profile na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Tako su primjerice na Instagramu prihvatili izazov "30 cool izazova u 30 dana", što znači da svaki dan moraju ispuniti neki novi zadatak. Jedan od posljednjih je onaj u kojem muškarac mora našminkati ženu, odnosno Ivan Koranu.

Oni su u svom izazovu morali odraditi smokey eyes, a kako se Ivan snašao u sasvim jednoj novoj ulozi pohvalio se u videu.

"Ovo blago je bilo šteta skratiti na samo 60 sekundi. Ovi HIGHLIFE izazovi su dar s neba. Što vi kažete na moj prvi Smokey Eyes", upitao je svoje pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Naravno da su oni bili oduševljeni i nasmijali su se do suza.

"Neloše skroz", "Ovo je hit", "U biti kao da je došla iz kluba nakon cjelovečernjeg partija", "Ali kad ju obgrli oko glave, hahahaa", "Ta zabrinutost na njezinoj faci, sve", "Pa ovo je top, u svakom slučaju Korani svaka čast na hrabrosti", "Koji pokreti, a tek mali prst", "Vi ste meni genijalni", zaključili su u komentarima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene