Fernandu Colungi nedavno je preminuo otac u bolnici u Meksiku, a on je to saznao dok je bio na snimanju u Miamiju.

Galerija


Fernando Colunga je u 55. godini života, a gledatelji su ga upoznali u njegovim 30-ima kada je doživio vrhunac glumačke karijere. 

Vezani članci Slika nije dostupna Život kao sapunica: Trovanje, svađe i raskol sa sestrom blizankom! Slika nije dostupna FOTO Zvijezda sapunica kao da nije ostarila ni dana!

Slavu mu je donijela sapunica "Marimar" 1994., koju hrvatska publika nije imala priliku gledati, za razliku od "Esmeralde", u kojoj je utjelovio Josea Armanda Penarreala. Jednu od glavnih uloga odigrao je i u telenoveli "Otimačica", koja je bila popularna na našima prostora, a osim njega svi se sjećaju i glumice Gabriele Spanic. 

Žene su obožavale Fernanda, koji se ni 23 godine od sapunice "Esmeralda" nije puno promijenio. Neki tvrde da je čak sada zgodniji i stari baš poput vina.

Colunga u posljednje vrijeme prolazi kroz posebno teško razdoblje jer mu je otac preminuo od karcinoma debelog crijeva. Njegovo se zdravstveno stanje zakompliciralo tijekom pandemije koronavirusa, a zbog toga nitko od članova obitelji nije mogao biti u bolnici u Meksiku. 

Kada su liječnici proglasili smrt glumčeva oca, upravo su s Fernandom prvim kontaktirali. "Fernando je neutješan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao biti uz njega posljednje dane. Zbog strogih mjera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je biti kremiran bez ičijeg prisustva", rekao je izvor za strane medije. 

Baš u tome trenutku Colunga je bio na snimanju svoje nove serije "Malverde" u Miamiju. Shrvani glumac dobio je slobodne dane od producenata kako bi došao sebi nakon tužne vijesti. 

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom