Sjećate se njih?

Nekad su šokirale poljupcima u javnosti, a danas su obje u braku, imaju djecu i nisu uopće u kontaktu!

t.A.T.u. (Foto: Getty Images) t.A.T.u. (Foto: Getty Images) Getty Images 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Volkova (Foto: Instagram) Lena Katina (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) Lena Katina (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) Lena Katina (Foto: Instagram) Lena Katina (Foto: Instagram) t.A.T.u. (Foto: Getty Images) +5 t.A.T.u. (Foto: Getty Images) Galerija

Julia Volkova i Lena Katina činile su popularnu rusku grupu t.A.Tu.

Ruski pjevački dvojac poznat pod imenom t.A.T.u, koji su činile pjevačice Julia Volkova i Lena Katina, osvajao je glazbene ljestvice diljem svijeta svojim hitom "All The Things She Said", koji mnogi i dandanas pjevuše.

Pogledaj i ovo Julia Volkova (Foto: Instagram) sjećate se njih? Šokirale su svijet poljupcima pred kamerama, a 20 godina kasnije više uopće ne pričaju i izgledaju potpuno drugačije!

Od tada je prošlo punih 17 godina, a djevojkama je u ono vrijeme slava dodatno porasla nakon što se u javnosti proširila priča kako su Julia i Lena lezbijski par, što se kasnije ispostavilo lažnom viješću, odnosno dobro iskorištenim marketinškim trikom. Djevojke danas više uopće nisu u kontaktu.

Lena i Julija osigurale su si naslovnice svjetskih medija provokativnim spotovima u kojima su međusobno izmjenjivale nježnosti. No upravo su skandali doveli u pitanje opstanak grupe.

"Naš producent Vanja rekao nam je da ćemo se ljubiti u spotu. Mislile smo da se šali, ali nije. Nismo se mogle prestati smijati!" izjavila je Lena u jednom od intervjua.

34-godišnja Julia danas se više ne bavi pjevanjem. Prije nekoliko godina objavila je kako se uspješno oporavila od raka štitnjače koji je naštetio njezinim glasnicama, i to zbog navodne liječničke pogreške. U međuvremenu je postala i majka sina Samira i kćeri Viktorije, a sudeći prema njezinu izgledu, povrgnula se i nekim estetskim zahvatima na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

Lena, kojoj su danas također 34 godine, nakon završetka glazbene karijere vratila se na studij psihologije, koji je i uspješno završila. Danas je u sretnom braku s glazbenikom srpskih korijena Sašom Kuzmanovićem i majka je sina Aleksandra. Nakon povratka u rodnu Rusiju nastavila se baviti glazbom, ali nikad više nije postigla uspjeh kao onaj s Julijom i provokativnim t.A.T.u.-om.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Katina (@lenakatina) on

Na vrhuncu slave snimile su šest albuma, tri na ruskom i tri na engleskom jeziku, a njihov album "200 km/h in the Wrong Lane" ostvario je ogroman uspjeh diljem svijeta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +2 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Još jedna proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova: ''Mužiću, čini se da ćemo još jednu tortu morati rezati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene