Justin Timberlake i Jessica Biel žele uvjeriti javnost da je nakon skandala s njihovim brakom sve u redu.

Galerija


Posljednjih nekoliko tjedana poprilično je burno za pjevača Justina Timberlakea i njegovu suprugu, glumicu Jessicu Biel, s kojom je u braku osam godina. Naime, brak im je bio ozbiljno poljuljan nakon što je on snimljen u neugodnoj situaciji za njega, i to kad kako alkoholiziran razmjenjuje nježnosti s kolegicom Alishom Wainwright.

Vezani članci Cameron Diaz, Justin Timberlake Prekid je bio obostran, ali scene u kojima su se kasnije trebali ljubiti zbog posla bile su im neugodne Alisha Wainwright Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem

No čini se kako su najteži dani iza njih jer je par snimljen u zajedničkoj šetnji i odlasku na kavu u New Yorku. Sudeći po fotografijama, bili su dobro raspoloženi, nisu skidali osmijehe s lica, a Jessica je supruga držala za ruku.

Snimku iz šetnje pogledajte ovdje.

To je jedno od prvih javnih pojavljivanja nakon Justinove navodne afere, samo nekoliko dana nakon što je u javnost procurila informacija da je Jessica još uvijek uzrujana zbog fotografija na kojima Justin za ruku drži Alishu tijekom jednog noćnog izlaska u New Orleansu, gdje zajedno snimaju film.

Sudeći prema fotografijama, par je javnosti želio dati do znanja kako je cijela drama iza njih te da za njihov brak trenutačno ne postoji nikakva opasnost.

Justin se na Instagramu javno ispričao Jessici, baš kao i ostalim članovima svoje obitelji koji su zbog njega morali proživljavati određene neugodnosti.

Par je u braku od 2012. godine, a zajedno imaju 4-godišnjeg sina Silasa Randalla Timberlakea.

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!