Justin Bieber na Instagramu je objavio zabrinjavajući status nakon što je Hailey Bieber viđena kako izlazi iz njihova stana.

Galerija


Popularni pjevač i nekadašnja tinejdžerska zvijezda Justin Bieber zabrinuo je obožavatelje na Instagramu, gdje im je poručio neka se bore za ono što vole i koga vole te da ne dozvole strahu i anksioznosti da pobijede", prenosi Daily Mail.

Vezani članci Hailey Bieber - 3 Nimalo nalik atraktivnoj manekenki koja privlači poglede: Napravila promjenu koja je mnoge zbunila... Hailey i Justin Bieber - 3 Njemu hladno, ona stavila grudi na izvol'te: U uskoj haljini opovrgnula glasine o trudnoći

25-godišnji pjevač emotivni je status objavio nakon što je njegova supruga, manekenka Hailey Bieber, viđena kako napušta zajednički stan u New Yorku.

"Nemojte prestat voditi bitke koje ste već dobili. Borite se za ono što volite i koga volite, ne dopustite strahu i anksioznosti da pobijede. Bog nam nije dao duh straha nego snagu ljubavi, glas razuma. Nisam vjerovao u istinu o sebi i nisam vjerovao da mi je oprošteno. Sramim se i zapeo sam u tuzi zbog ljudi koji su me izdali. Isus mi je dao slobodu i privilegij upoznati njegov karakter koji nema kraja", piše uz njegovu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s tužnim izrazom lica i drži se za glavu.

Hailey je neposredno prije toga napustila njihov stan s ozbiljnim izrazom lica i knjigom u ruci, dok je pogled sakrila iza tamnih naočala i otputila se u nepoznatom smjeru.

Inače, o problemima ovog slavnog para šuška se već neko vrijeme, a nekoliko s su puta snimljeni u suzama i žustrim raspravama, namrgođenih izraza lica. Iako oboje tvrde kako u njihovu braka vlada idila, fotografije pokazuju suprotno.

Prošlo je 19 godina: Za ove tri seksi žene nekad su uzdisali muškarci diljem svijeta, evo kako danas izgledaju