Što mu se događa?

Nakon što je Hailey napustila njihov zajednički stan, Justin zabrinuo fanove: "Borite se za one koje volite"

Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Instagram) Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +0 Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber na Instagramu je objavio zabrinjavajući status nakon što je Hailey Bieber viđena kako izlazi iz njihova stana.

Popularni pjevač i nekadašnja tinejdžerska zvijezda Justin Bieber zabrinuo je obožavatelje na Instagramu, gdje im je poručio neka se bore za ono što vole i koga vole te da ne dozvole strahu i anksioznosti da pobijede", prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

25-godišnji pjevač emotivni je status objavio nakon što je njegova supruga, manekenka Hailey Bieber, viđena kako napušta zajednički stan u New Yorku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Nemojte prestat voditi bitke koje ste već dobili. Borite se za ono što volite i koga volite, ne dopustite strahu i anksioznosti da pobijede. Bog nam nije dao duh straha nego snagu ljubavi, glas razuma. Nisam vjerovao u istinu o sebi i nisam vjerovao da mi je oprošteno. Sramim se i zapeo sam u tuzi zbog ljudi koji su me izdali. Isus mi je dao slobodu i privilegij upoznati njegov karakter koji nema kraja", piše uz njegovu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s tužnim izrazom lica i drži se za glavu.

Hailey je neposredno prije toga napustila njihov stan s ozbiljnim izrazom lica i knjigom u ruci, dok je pogled sakrila iza tamnih naočala i otputila se u nepoznatom smjeru.

Inače, o problemima ovog slavnog para šuška se već neko vrijeme, a nekoliko s su puta snimljeni u suzama i žustrim raspravama, namrgođenih izraza lica. Iako oboje tvrde kako u njihovu braka vlada idila, fotografije pokazuju suprotno.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu, Demi Moore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Profimedia) +4 Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Celebrity Prošlo je 19 godina: Za ove tri seksi žene nekad su uzdisali muškarci diljem svijeta, evo kako danas izgledaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene