Ne voli grudnjake

Ne odriče se dubokih dekoltea ni na pragu šestog desetljeća, a zbog mladolikog izgleda zovu je boginjom ljepote

Juliette Binoche - 5 Juliette Binoche - 5 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Juliette Binoche - 5 Juliette Binoche Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Profimedia) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) +0 Juliette Binoche (Foto: Profimedia) Galerija

Juliette Binoche pojavila se na premijeri novog filma u odijelu ispod kojeg nije nosila grudnjak i u kojem je još jednom ponosno istaknula bujni dekolte.

Holivudska glumica Juliette Binoche uljepšala je dan mnogima kada se pojavila na premijeri filma "La Bonne Epouse" na 16. Filmskom festivalu u švicarskom Zürichu.

Pogledaj i ovo Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Uvijek zanosna Francuskoj boginji godine ne mogu ništa: I s 55 nosi haljine koje ističu njezin ubojiti dekolte

56-godišnja glumica za tu je priliku odabrala odvažno izdanje, svileno odijelo ispod kojeg nije nosila grudnjak pa su njezine obline bile istaknute u prvi plan, baš kao i odlična forma. Sjajno raspoložena, nije skidala osmijeh s lica i spremno je pozirala okupljenim fotografima.

Mnogi se dive njezinu mladoliku izgledu, a iako se u javnosti ne pojavljuje često, kad to odluči učiniti, ostavi sve bez daha. Svi se slažu da glumica izgleda kao da je vrijeme za nju stalo, pogotovo jer se za svečane prigode ne odriče kombinacija koje ističu njezin ubojiti dekolte. Nikome nije promaklo ni njezino mladoliko lice zbog kojeg nosi nadimak boginja ljepote.

Svoj privatni život drži podalje od javnosti i medija, no priznala je da je sve muškarce koje je voljela ostavila jer se bojala da oni prvi ne napuste nju. 

''Ne bih mogla podnijeti da je bilo drugačije'', priznala je glumica.

Juliette se nikada nije udavala, a ima 26-godišnjeg sina Raphaela, kojeg je dobila u vezi s roniocem Andreom Halleom, te 21-godišnju kćer Hanu, koju je dobila u vezi s glumcem Benoitom Magimetom.

Osim po ''Čokoladi'', Juliette je poznata po ulogama u filmovima kao što su ''Engleski pacijent'', za kojeg je i nagrađena Oscarom za najbolju sporednu ulogu, ''Skriveno'', ''Tri boje: Plavo'' te ''Konjanik na krovu''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene