Julia Roberts i njezina majka Betty Lou Motes nisu bile na sprovodu Nancy Motes.


Ona i slavna glumica imale su istu majku Betty Lou, a droga je uništila njezin život u 37. godini. Iako se ne zna previše o obiteljskom životu Julie Roberts, ova tragedija bila je pravi šok za cijelu njezinu obitelj.

Oproštajno pismo: 'Jesi li sretna što si me potpuno SJ****A?!'

Vezani članci Povorka do posljednjeg počivališta Milana Bandića - 2 Grad Zagreb objavio što su sve poduzeli za poštivanje mjera na Bandićevu sprovodu: Više od 300 redara, nekoliko tisuća maski... Sprovod Milana Bandića Profesor iz Pule zatečen prizorima s Bandićeva ispraćaja: "Ista ta vlast meni daje upute. Sve je stalo u jedan sprovod..."

Sestra Julia Roberts i majka Betty Lou Motes nisu bile na sprovodu Nancy Motes.

Nancy su pokopali u Santa Monici i u tamošnjoj crkvi organizirali su misu za nju.

Prijateljica Jane Lynch i ostali kolege sa seta serije "Glee" na kojoj je Nancy radila došli su joj odati posljednju počast.

Podsjećamo, najnovija izvješća navode kako je upravo zaručnik pronašao Nancy mrtvu u kadi, a pokraj nje su pronađeni i opasni lijekovi, piše Daily Mail.

Nancy je napisala i nekoliko 'tweetova' na svom Twitter profilu, koji su kasnije pobrisani, a sadržavali su uznemirujuće poruke namijenjene njezinoj slavnoj sestri.

'I tako je moja 'sestra' rekla kako joj više ne treba ljubavi, uz toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate 'američka ljubimica' je najveća K****A!', napisala je Nancy 20 siječnja.

Zadnji 'tweet' napisala je dan prije samoubojstva. 'Nadam se da svi uživaju u suboti i gledaju 'East Los High'! Treća sezona uskoro stiže', napisala je Nancy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook