Krivi slavnu sestru

Oproštajno pismo: 'Jesi li sretna što si me potpuno SJ****A?!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije nego li je počinila samoubojstvo, polusestra Julije Roberts iza sebe je ostavila pismo na pet stranica u kojem je otkrivena ružna strana njihove obitelji.

Nancy Motes počinila je samoubojstvo jer više nije mogla trpiti izolaciju i ignoriranje svoje obitelji, koja sada 'roni krokodilske suze' zbog njezine tragične smrti, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Polusestra Julie Roberts pronađena mrtva!

John Fraschetti, bliski prijatelj Nancynog zaručnika, tvrdi kako se obitelj slavne Oskarovke Julije Roberts trudi manipulirati mišljenjima javnosti nakon njezinog samoubojstva, a zapravo su je oni 'odveli u smrt'.

'To je definitivno bilo samoubojstvo. Ostavila je iza sebe pismo na pet stranica! Tri pune stranice bile su o tome kako ju je sestra Julija toliko izbezumila da se morala ubiti. Jedna stranica bila je posvećena njezinoj majci, gdje joj je napisala koliko je voli, a na jednoj stranici je napisala ispriku svome zaručniku', rekao je izvor.

Najnovija izvješća navode kako je upravo zaručnik pronašao Nancy mrtvu u kadi, a pokraj nje su pronađeni i opasni lijekovi. Još se čekaju toksikološki nalazi koji bi trebali biti gotovi za tjedan dana.

Nancy je napisala i nekoliko 'tweetova' na svom Twitter profilu, koji su kasnije pobrisani, a sadržavali su uznemirujuće poruke namijenjene njezinoj slavnoj sestri. 'I tako je moja 'sestra' rekla kako joj više ne treba ljubavi, uz toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate 'američka ljubimica' je najveća K****A!', napisala je Nancy 20 siječnja.

'Želite li zaista biti obožavatelj nekog toliko okrutnog? Čak nije ni toliko dobra glumica. Jesi li sretna što si me potpuno SJ****A?!' - tako je glasio jedan od Nancynih tweetova.

'Moja vlastita obitelj me napustila', napisala je Nancy 22. siječnja.

'Moram ostati jaka. Život je borba i morate se nastaviti boriti', napisala je 15. prosinca.

Zadnji 'tweet' napisala je dan prije samoubojstva. 'Nadam se da svi uživaju u suboti i gledaju 'East Los High'! Treća sezona uskoro stiže', napisala je Nancy.

Julia i Nancy imaju istu majku, Betty Lou, no Julia je kćer Waltera Gradyja Robertsa, a Nancy Michaela Motesa. Nancy je navodno bila teške naravi, no John Fraschetti smatra da to ne opravdava njezinu obitelj i njihovo odricanje Nancy kao člana obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene