Ovakvu je još nismo vidjeli

Ma tko bi je prepoznao? Bez šminke i u prevelikoj odjeći zgodnoj ženi koju poznajemo nema niti traga!

Julia Roberts Julia Roberts DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) +0 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Galerija

Julia Roberts izgleda neprepoznatljivo na novim paparazzo fotkama iz Australije gdje snima novi film s Georgeom Clooneyjem.

Holivudska glumica Julia Roberts trenutno u gradu Gold Coast u Australiji snima romantičnu komediju "Ticekt to Paradise" s Georgeom Clooneyjem, a tamo su je paparazzi ulovili u neprepoznatljivom izdanju.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Slavna ljepotica koja se proslavila ulogom u filmu "Zgodna žena" prošetala je u prevelikoj sportskoj odjeći, a na fotkama se vidi i da nema ni trunke šminke, iako je lice pokušala sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala.

Juliju još nismo imali priliku vidjeti u ovako opuštenom izdanju i obično je skockana od glave do pete, no paparazzima nije uspjela promaknuti, kao ni kada se dan ranije tijekom šopinga pokušala sakriti ispod velike kape.

Inače, nakon Gold Costa, Roberts i Clooney film nastavljaju snimati u Brisbaneu, a nedavno su isplivale fotke luksuznih smještaja u kojima će glumci boraviti dok su u Australiji.

Radi se o naselju Qualia i kući Papillon na otoku Whitsunday koje je projektirao poznati arhitekt Chris Beckingham. Qualia ima luksuzne paviljone i inače je prvi izbor brojnim svjetskim zvijezdama, a privatna kuća koja im je namijenjena može se pohvaliti luksuznim bazenom, dvije spavaće sobe, velikom prostorijom za zabavu, blagavaonicom za deset osoba i beskonačnim bazenom. Papillon ima sedam velikih spavaćih soba i slovi kao savršen odabir za holivudske zvijezde i njihove pratnje.

George i Julia u filmu glume razvedeni par koji putuje na Bali u očajničkom pokušaju da spriječe njihovu kćer, koju glumi Kaitlyn Dever, da se uda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene