Ljubav je to!

Jovana Joksimović iznenadila potezom koji inače izbjegava, sve će vam biti jasno kad vidite niz ovih fotki

Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 3 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 2 Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Jovana Joksimović podijelila je niz fotografija sa svojim suprugom pjevačem Željkom Joksimovićem i raznježila brojne pratitelje ovog para.

Jovana Joksimović oduševila je i raznježila mnoge pratitelje na Instagramu podijelivši niz fotografija sa suprugom Željkom Joksimovićem.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Iako Jovana često ne dijeli njihove fotografije, na društvenim mrežama otprije se može pronaći poneka, a televizijska voditeljica sad je podijelila atmosferu s druženja na Instagram pričama.

Nekoliko fotografija prikazuje bračni par s prijateljima na večeri, a na fotku na kojoj su sami napisala je ''Moja ljubav''.

Željko je nedavno proslavio i 50. rođendan, a veliku proslavu organizirala je Jovana u jednom beogradskom prestižnom lokalu.

''On nije htio slaviti rođendan, a ja mislim da se 50. mora obilježiti. Ja u rođendanima uživam, hvala svima vama koji ste došli. Uživajte i vi, sad ćemo vam poslati neko piće'', rekla je Jovana na početku proslave.

Samo dva dana prije rođendana Željko je održao veliki koncert u Areni Zagreb.

"Ovo je zaista prava prilika da se na dobar način vratimo u stare vode, da se družimo s publikom i da doživimo jednu vrstu katarze. Ne samo ja, nego cjelokupna moja ekipa, svi koji su na sceni i oko scene da se osjete ponovno živima", izjavio je Željko uoči koncerta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene