Dvostruka mastektomija

Bitka domaće ljepotice: 'Nakon operacije ponovno ću mirno spavati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata spisateljica i voditeljica otkrila je kako se osjećala kad se probudila iz narkoze nakon što se podvrgnula zahtjevnom zahvatu.

Spisateljica i voditeljica Josipa Pavičić nastavila je borbu s bolesti koja joj je promijenila život iz temelja. Kako piše Story, 37-godišnja se voditeljica na zagrebačkom Institutu za tumore podvrgnula dvostrukoj mastektomiji tj. odstranjivanju dojki s poštedom bradavica i kože. Do toga je doveo genetički test koji je pokazao da slavna voditeljica ima mutirajuće gene, tj. visok rizik od ponovnog oboljenja od raka dojke.

Pogledaj i ovo showbuzz Promijenila joj život Životna bitka domaće zvijezde: Podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji

Josipa Pavičić nastavlja svoju životnu borbu – podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji

'Dobro se osjećam jer je sve iza mene, ali priznajem da boli iznutra i izvana. Sretna sam zbog svoje odluke jer želim život. Mogla sam se cijeli život buditi u strahu da ću ponovno pronaći kvržicu, a nakon operacije ponovno ću mirno spavati', rekla je Josipa, koja je cijelo vrijeme imala veliku podršku svoje obitelji i prijatelja.

'Kad sam se probudila iz narkoze, vidjela sam zadovoljno lice svoga kirurga, zbog čega sam osjetila olakšanje i golemu zahvalnost. Na kraju, ostat će samo mali ožiljci kao dokaz da sam bila jača od svega što me pokušalo slomiti', rekla je spisateljica i voditeljica za Story.

Njezina priča ohrabrila je brojne žene iz Hrvatske, Bosne i Srbije koje se suočavaju s istim problemom da se odvaže na isti korak, a Josipa kaže da ima osjećaj kao da su od nje pokupile komadić hrabrosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene