Izvedba puna emocija

Prije nastupa Josipu je zadesila nesreća: ''Ponosan sam na nju što je pored svega uspjela ovako otplesati''

Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Galerija

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić u trećoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' predstavili su svoju verziju filmske rumbe.

U trećoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' prvu su filmsku priču iz "Titanica" otplesali Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Njihova rumba bila je ispunjena emocijama tijekom cijelog nastupa, ali i na kraju zbog priznanja da je Josipa plesala s napuknutim rebrom.

Pogledaj i ovo Josipa Pavičić Berardini (Foto: Instagram) Samo ljubav Josipa ni ovog puta nakon nastupa nije sakrivala emocije: "Odnijelo me gdje ne postoji bol"

"Otvorili ste ovaj broj s puno emocija. Vaše noge su bile plesne. Predivno ste otvorili show", rekao je Dinko koji je priznao da su mu trebale maramice.

"Postoje plesačice koje plešu rumbu i izgledaju seksi, a postoje one koje pružaju emociju, a to si ti. Predivni ste bili", izjavila je Tamara.

"Sva sreća preživjeli ste ovaj brodolom zajedno. Imaš prekrasne ruke, ovaj nježni ritam ti zaista dobro leži. Osjećaš se tu kao kod kuće. Zaista je bilo sjajno", zaključila je Almira.

"Mislim da ste jako lijepo oslikali temu svojim plesom. Morali biste malo više opustiti tijelo da se vide pokreti, no to vam opraštam. Imate prekrasnu figuru za ples i želim da vaš plesni san potraje što duže", poručio im je Nicolas.

Njezin partner Damir na kraju njihove izvedbe rekao je da je ponosan na Josipu jer je i pored svega uspjela tako dobro otplesati.

''Jako sam sretan'', zaključio je.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene