"Jedna je stvar sigurna"

Josipa Lisac priznala što je najviše voljela kod Akija i čemu je svjedočila od njegovih početaka: "To smo svi voljeli zapravo"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac In Magazin: Aki Rahimovski - 1 +0 In Magazin: Aki Rahimovski - 7 Galerija

Josipa Lisac nazočila je komemoraciiji Akiju Rahimovskom u Zagrebu, nakon koje je za Novu TV otkrila i što misli o njegovom životu i radu.

Pjevač i frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski ostavio je golemi trag još za života kako na domaću publiku i onu u regiju, tako i na brojne glazbenike koji nikako nisu htjeli propustiti komemoraciju koja je održana njemu u čast u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac - 9 ''Kakva kraljica'' Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

Među njima je bila i naša legendarna glazbenica Josipa Lisac koja je otkrila kakvo mišljenje ima o Akiju i čemu je svjedočila od samih početaka njegove glazbene karijere.

"Sjajan trag je ostavio, svu silnu energiju koju su svi osjetili. Ja ga poznajem dugi niz godina, od samih početaka, ja sam svjedok svega od samih početaka i mogu sa sigurnošću reći da je jedna posebna osoba. Svi zapravo koji jesu veliki i nose tu posebnost, tu izuzetnu muzikalnost. Imao je izuzetno strast, zato jesu posebni ljudi. Bio je fenomalnog glasa, imao je cijelo vrijeme osmijeh od uha do uha i to smo svi voljeli zapravo. Nama je koji ostajemo teško. Aki nam je ostavio sjajan trag koji će mnoge inspirirati, to su veliki ljudi. Trebamo zapamtiti te slike s koncerata, to je bio on", izjavila je između ostalog Josipa, a cijelu njezinu izjavu koju je dala za Novu TV pogledajte u videu.

Posljednji ispraćaj glazbenika koji je obilježio čitavu jednu eru održao se u četvrtak na zagrebačkom Mirogoju.

Aki je iznenada preminuo u subotu, 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, u kojoj je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

 

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene