lijepa vijest

Prekinuli su pa zatajili vjenčanje i trudnoću, ali su poželjeli otkriti da su postali roditeljI

Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Jodie Turner Smith (Foto: Instagram) +0 Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith bili su prekinuli vezu, a onda su se krajem prošle godine vjenčali i uskoro otkrili i da čekaju dijete.

Glumački par Jodie Turner-Smith (33) i Joshua Jackson (41) dobili su kćer, piše magazin People

Pogledaj i ovo Joshua Jackson Dugo ga nije bilo Pamtimo ga kao pravog slatkiša iz hit-serije, ali ovih dana malo tko ga uspije prepoznati na prvu!

"I majka i dijete su dobrog raspoloženja i zdravi", rekao je njihov glasnogovornik. Inače, Jodie je početkom travnja objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je potpuno gola i prekriva grudi cvijećem. 

"Fantastično putovanje koje počinje čudom i transformacijom. Neću nikada zaboraviti kako sam se osjećala i neću uskoro zaboraviti kako je izgledalo", napisala je glumica. 

Jodie i Joshua, koji se proslavio u seriji "Dawson's Creek" krajem 90-ih", potvrdili su u prosincu da su se vjenčali nakon što mjesec dana ranije viđeni kako nose prstenje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

moth·er /ˈməT͟Hər/ : a fantastic voyage that begins in wonder and transformation. >>>>> thank you @fancygomez for capturing a small piece of this portion of the journey. i will never forget how this felt and now won’t soon forget how it looked 🌱💞 #FrankieMark #JodieByFrankieMark

A post shared by Jodie Turner-Smith (@jodiesmith) on

Vijest o trudnoći otkrili su početkom 2020. kada je glumica prošetala Los Angelesom i pokazala trudnički trbuh. Na Dan žena Jodie je rekla da očekuju curicu. 

"Omiljeni trenuci s bebom. Možete li je vidjeti kako pleše unutra? Svaki put kad pokušam snimiti, prestane", napisala je glumica pokraj videa na Instagramu. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene