Jodie Turner-Smith i Joshua Jackson uhvaćeni su u ležernoj šetnji ulicama Los Angelesa.

Galerija


Manekenka Jodie Turner-Smith i njezin, kako se nedavno saznalo, suprug i slavni glumac Joshua Jackson prošetali su ulicama Los Angelesa dok je ona ponosno pokazivala trudnički trbuh.

Vezani članci Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Beba u petom desetljeću: Slavni glumački par izgleda poprilično iscrpljeno u ulozi roditelja Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Nakon desetljeća ljubavi ekspresno je ostavila dečka te rodila dijete "onom pravom"

Trbuh se nije trudila sakriti ispod minijaturne haljine dok sitno broje jer njihova bi kćer na svijet trebala stići vrlo uskoro, već 1. travnja što je sam 41-godišnji glumac otkrio za NBC Access.

Par je započeo vezu nakon što su se sreli rođendanskoj zabavi repera Ushera u listopadu 2018. godine, a potajno su se navodno vjenčali u prosincu prošle godine.

Jodie je nedavno priznala da se s Joshuom odmah osjećala spremnom za dijete nakon što je shvatila da je pronašla pravu osobu s kojom će provesti ostatak svog života.

"Najvažnije za mene je da znam da će mi biti dobar životni partner. Život ima mnogo varijabli, ali kad sam znala da sam upoznala pravu osobu, nisam se bojala", objasnila je na društvenim mrežama.

Par javno nikada nije potvrdio svoj brak, a Jodie je ranije rekla da neće komentirati glasine jer želi pustiti ljude da pretpostavljaju sve što sami žele.

Na pitanje o glasinama, rekla je: "Nikome nisam rekla "Da, vjenčali smo se ". Ljudi pretpostavljaju sve što žele, ali kad mi čestitaju samo im zahvalim", rekla je Jodie.

No ni njima nisu uvijek cvijetale ruže. Naime, iako su prvi put u javnosti zajedno viđeni krajem 2018. godine, 11 godina stariji glumac početkom lipnja prošle godine viđen je s drugom ženom. Obzirom da nikada nisu priznali niti komentirali svoju vezu, nitko nije znao sa sigurnošću je li se radilo o privremenom prekidu ili nečem drugom, no njihovi nedavni zaljubljeni pogledi i zagrljaji tijekom šopinga namirnica govorili su dovoljno.

No 11 godina stariji glumac početkom lipnja viđen je s drugom ženom. Par nikada nije priznao niti komentirao svoju vezu, pa nitko ne zna sa sigurnošću da li se radilo o privremenom prekidu ili nečem drugom, no njihovi nedavni zaljubljeni pogledi i zagrljaji tijekom šopinga namirnica govorili su dovoljno.

Joshuu pamtimo i po s kolegicom Diane Kruger s kojom je bio deset godina no nikada nisu stali pred oltar, a rastali su se u prijateljskim odnosima.

Splitski glazbenik obolio od koronavirusa: "Nema vremena za plakanje, morate biti hrabri"