Josh Hartnett je u novom intervjuu otkrio da su on i supruga Tamsin Egerton krajem 2019. godine dobili treće dijete.

Galerija


Glumac Josh Hartnett (43) početkom 2000-ih bio jedno od najperspektivnijih holivudskih imena i miljenik žena, no na vrhuncu slave odlučio se povući iz javnosti.

Vezani članci Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Nestao na vrhuncu slave: Evo kako danas izgleda glumac za kojim su žene gubile glavu!

Posljednjih ga se godina rijetko može vidjeti na holivudskim događajima, a nema običaj ni davati izjave za medije, no sada je ipak odlučio odati važan detalj iz privatnog života koji je uspješno skrivao više od godinu dana.

U intervjuu za Mr. Porter Hartnett je otkrio da su on i supruga Tamsin Egerton (32) krajem 2019. godine dobili treće dijete.

"Najviše sam ponosan što sam otac troje djece i što imam sjajan odnos s partnericom", kazao je glumac, a natuknuo je i da priprema neke nove projekte no nije odavao detalje. Više detalja o trećem djetetu nije otkrivao, a uspješno taji imena sve svoje djece.

Hartnett i Egerton vjenčali su se 2012. godine nakon čega se odlučio posvetiti obiteljskom životu, i to u vrijeme kada su ga časopisi svrstavali među najzgodnije muškarce na svijetu i prozivali ga nasljednikom Leonarda DiCaprija i Matta Damona.

"Imao sam osjećaj da mi je netko ukrao čitav život. Sve te naslovnice časopisa na kojima su bile moje fotografije niti malo nisu prikazivale život kakav sam živio. Trenutačno se osjećam dobro jer me više ne maltretiraju paparazzi kao prije", prisjetio se Josh u jednom ranijem intervjuu. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je vještine usavršio nakon što je prestao glumiti te je imao više vremena da se posveti sebi.

Monika Kravić iznenadila fotkom starom 17 godina, objavu je posvetila osobi koju zove srodnom dušom!

Maja Šuput u uskoj haljini istaknula rastući trbuh, komplimenti ne prestaju: "Kakva ljepota, baš blistaš"