Kao jaje jajetu

Slika je i prilika svog oca u mlađim danima, on ga je priznao tek nakon što je cijeli svijet saznao za preljubničku aferu

Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) IMDB 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Galerija

Joseph Baena slika je i prilika svog slavnog oca Arnolda Schwarzeneggera.

Joseph Baena slika je i prilika svog slavnog oca, glumačke legende i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera što najbolje dokazuje njegova najnovija objava na Instagramu.

Pogledaj i ovo Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Vidite li sličnost? Konačno progovorio o danu kada je cijeli svijet saznao tko mu je otac, bio je njegova najveća tajna: "U trenu se sve promijenilo!"

22-godišnjak je očito osim izgleda, od oca naslijedio i ljubav prema vježbanju i održavanju tijela u vrhunskoj formi, a svojim se mišićima često hvali na društvenim mrežama. Na fotografiji koju je objavio na Instagramu pozira bez majice i podiže utege u teretani, što zapravo predstavlja njegovu svakodnevnu rutinu koji dijeli sa 193 tisuće pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Danas 73-godišnji Arnold je sina Josepha dobio u vanbračnoj aferi s Mildred Patriciom koja je za njega i njegovu suprugu Mariju Shriver radila kao dadilja. Iako ga je priznao tek nakon što je javnost saznala za preljub, otac i sin su danas u sjajnim odnosima i često provode vrijeme zajedno, pa su nedavno viđeni dok su se vozili biciklima u Santa Monici.

Glumčeva supruga Maria je za preljub saznala tek nakon 25 godina braka, 2011. godine, kao i javnost, nakon čega je zatražila razvod.  Zanimljivo je da se Joseph rodio u listopadu 1997. godine samo nekoliko dana nakon Christophera, Arnoldova najmlađeg djeteta.

“Ja sam kriv za sve. Ispričao sam se Mariji i djeci. Joseph je fantastičan i razumije situaciju. Ovo je teško za njega i moju djecu i moju obitelj. No dogodilo se i nekako mora sve funkcionirati“, rekao je Arnold jednom prilikom.

Na žalost mnogih žena, Joseph je posljednjih godinu dana u sretnoj vezi s djevojkom Nicky Dodaj, a par se upoznao na fakultetu poslovnog menadžmenta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene