Arnold Schwarzenegger i Mildred Baena sreli su se na promociji sina Josepha.

Galerija


Američki glumac i guverner Arnold Schwarzenegger i njegova bivša ljubavnica Mildred Baena ponovno su se susreli na Sveučilištu Pepperdine u Los Angelesu kako bi nazočili promociji sina Josepha.

Vezani članci Joseph Baena - 9 Glumac ga je priznao tek kad je javnost saznala za preljub, obožavatelji šokirani koliko sliče Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Moćnu ženu varao je s kućnom pomoćnicom, a obje su istovremeno nosile njegovu djecu

"Čestitam, Joseph! Četiri godine teškog rada na studiju poduzetništva i danas je tvoj dan! Zaslužio si ovakvo slavlje i jako sam ponosan na tebe. Volim te", napisao je u ponosni Arnold u emotivnoj objavi na svom profilu na Instagramu.

Fotografijama s promocije pohvalio se i sam Joseph, koji je sretan pozirao s oba roditelja.

Arnold je sina Josepha dobio u preljubničkoj aferi s bivšom kućnom pomoćnicom Mildred Baena, o kojoj je u javnosti progovorio 2011. godine nakon što je nakratko prekinuo sa suprugom Marijom Shriver, i to nakon što su proslavili 25. godišnjicu braka. Mildred je u kući Schwarzeneggerovih radila 20 godina, a Josepha je rodila samo pet dana nakon što je Arnoldova supruga Maria Shriver rodila sina Christophera. Arnold i Maria u braku su od 1986. godine sve do danas.

"Nakon što sam napustio guvernerov ured, ispričao sam supruzi sve o ovoj situaciji, koja se zapravo dogodila prije više od 10 godina. Razumijem da zaslužujem svu ljutnju i razočaranje prijatelja i obitelji. Nema isprika za ono što sam učinio i preuzet ću svu odgovornost za patnju koju sam prouzročio", izjavio je svojevremeno glumac, kojemu je Marija na kraju ipak oprostila.

Arnold i Joseph, koji je očeva slika i prilika iz mlađih dana, danas su u vrlo dobrim odnosima. Joseph je u ocu pronašao i uzor pa je baš kao i on u ranim dvadesetima počeo vježbati u teretani. Fotografije svog isklesanog tijela često dijeli na društvenim mrežama.

Pali su i prvi poljupci: Dino Rađa uputio novu poruku plesaču svoje supruge Viktorije