Jonathan Bennett na Instagramu slučajno objavio fotografiju svojeg spolovila

Galerija


Glumac Jonathan Bennett (40) greškom je na Instagram Storyjima objavio fotografiju na kojoj je pokazao više nego što je planirao.

Pohvalio se dok je pored bazena uživao u šalici kave, a nije trebalo dugo da njegovi pratitelji u odrazu šalice primijete njegovo spolovilo.

Bennett, koji je najpoznatiji po ulozi u tinejdžerskoj komediji "Opasne djevojke", fotografiju je uklonio sa svojih Storyja no do tada je već preplavila društvene mreže uz mnogobrojne komentare na račun njegove obdarenosti.

"Žudim za kavom Jonathana Bennetta", "Jonathan Bennett mi može poslužiti espresso kad god poželi", "Moj prijatelj se prije nekoliko godina spetljao s Bennettom pa sam već znao da je obdaren no drago mi je da to sada zna i cijeli svijet", samo su neki od brojnih komentara na račun glumca koji je zbog nespretne fotke dospio među top trendove na Twitteru.

Necenzuriranu fotku Bennettovog spolovila možete pogledati ovdje.

Mnoge je ovo podsjetilo na Chrisa Evansa koji je prošle godine također slučajno na društvenim mrežama objavio fotografiju svog spolovila.

Inače, Bennet je otvoreni homoseksualac i u studenom prošle godine objavio je da se zaručio za partnera Jaymesa Vaughana nakon tri godine veze.

Bio je tiha patnja žena diljem svijeta zbog uloge Brandona, a koliko se zgodni glumac promijenio tijekom godina?

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!