Glazbenik Jon Bon Jovi ponovno je posjetio Hrvatsku sa suprugom i sinovima.

Galerija


Još jedno svjetski poznato ime posjetilo je Hrvatsku.

Vezani članci Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Bon Jovi nije objavio nijednu fotku iz Lijepe Naše, no njegov je sin oduševljen: "Ja sam sada Hrvat" Jon Bon Jovi (Foto: Restoran Gariful) Legendarni glazbenik razveselio osoblje restorana na Hvaru: ''Kakva je to čast bila, divan čovjek''

Radi se o 57-godišnjem rokeru Jon Bon Joviju koji je za idealnu ljetnu destinaciju izabrao upravo Hrvatsku, točnije Cavtat.

Glazbenik je tamo viđen kako se ukrcava na brod sa suprugom Dorotheom i sinovima.

A glazbeniku koji i u šestom desetljeću ima "ono nešto", na brodu se posebno razveselila ženska posada s kojom se rado fotografirao te udijelio pokoji autogram.

Podsjetimo, Jon Bon Jovi je još 2011. godine posjetio Dubrovnik, a zatim i održao koncert u Zagrebu, no ovoga puta došao je u privatnom aranžmanu kako bi uživao u ljepotama hrvatske obale uz svoje najbliže.

I iako je miljenik žena već dugi niz godina, 56-godišnju suprugu Dorotheu Hurley Jon ljubi još od srednjoškolskih dana. Tijekom "The New Jersey Syndicate" turneje davne 1989. godine, roker je u tajnosti otputovao u Las Vegas u kojem se vjenčao, a par je u braku dobio četvero djece - kćer i trojicu sinova.

"Još smo zaljubljeniji nego kad smo se vjenčali. Osjećam se 10 puta bolje danas nego na početku. Kada pogledam u svoju prošlost, brak je najbolji ugovor koji sam sklopio", otkrio je u jednom intervjuu zaljubljeni glazbenik, no njegova Dorothea postala je "neprijatelj broj 1" kada je rekla "da" popularnom glazbeniku.

Njihovo vjenčanje izazvalo je neviđenu histeriju među ženama diljem svijeta, a Jon je tada imao svega 27 godina. "Kada sam se vratio iz Vegasa, moj menadžer je bio bijesan. Rekao mi je nešto u stilu 'američki dečko je sada oženjen, to nije dobro za karijeru'. Ni naša izdavačka kuća nije bila sretna, a ni moja mama nije bila impresionirana."

Ipak, 30 godina kasnije, par je i dalje ludo zaljubljen, a četiri krune njihove ljubavi dovoljan su dokaz koliko je njihov srednjoškolski susret bio fatalan.

Nadamo se kako će slavna obitelj dodatno ispromovirati Hrvatsku na sva zvona, što će itekako biti od koristi novoj turističkoj sezoni.  

Hrvatska plus size diva istaknula obline u kupaćem kostimu izrezanom sa strane