Fatalna ljubav

Slavni roker u Cavtatu: Šarmirao žensku posadu, no već 30 godina voli ženu kojom se morao oženiti u tajnosti

Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) +0 Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Galerija

Glazbenik Jon Bon Jovi ponovno je posjetio Hrvatsku sa suprugom i sinovima.

Još jedno svjetski poznato ime posjetilo je Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley Vole se od srednje škole Jedan su od najdugovječnijih slavnih parova, ali i njihovu su obitelj potresli mračni trenuci: "Bilo je to užasno, tragična lekcija"

Radi se o 57-godišnjem rokeru Jon Bon Joviju koji je za idealnu ljetnu destinaciju izabrao upravo Hrvatsku, točnije Cavtat.

Glazbenik je tamo viđen kako se ukrcava na brod sa suprugom Dorotheom i sinovima.

A glazbeniku koji i u šestom desetljeću ima "ono nešto", na brodu se posebno razveselila ženska posada s kojom se rado fotografirao te udijelio pokoji autogram.

Podsjetimo, Jon Bon Jovi je još 2011. godine posjetio Dubrovnik, a zatim i održao koncert u Zagrebu, no ovoga puta došao je u privatnom aranžmanu kako bi uživao u ljepotama hrvatske obale uz svoje najbliže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) on

I iako je miljenik žena već dugi niz godina, 56-godišnju suprugu Dorotheu Hurley Jon ljubi još od srednjoškolskih dana. Tijekom "The New Jersey Syndicate" turneje davne 1989. godine, roker je u tajnosti otputovao u Las Vegas u kojem se vjenčao, a par je u braku dobio četvero djece - kćer i trojicu sinova.

"Još smo zaljubljeniji nego kad smo se vjenčali. Osjećam se 10 puta bolje danas nego na početku. Kada pogledam u svoju prošlost, brak je najbolji ugovor koji sam sklopio", otkrio je u jednom intervjuu zaljubljeni glazbenik, no njegova Dorothea postala je "neprijatelj broj 1" kada je rekla "da" popularnom glazbeniku.

Njihovo vjenčanje izazvalo je neviđenu histeriju među ženama diljem svijeta, a Jon je tada imao svega 27 godina. "Kada sam se vratio iz Vegasa, moj menadžer je bio bijesan. Rekao mi je nešto u stilu 'američki dečko je sada oženjen, to nije dobro za karijeru'. Ni naša izdavačka kuća nije bila sretna, a ni moja mama nije bila impresionirana."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) on

Ipak, 30 godina kasnije, par je i dalje ludo zaljubljen, a četiri krune njihove ljubavi dovoljan su dokaz koliko je njihov srednjoškolski susret bio fatalan.

Nadamo se kako će slavna obitelj dodatno ispromovirati Hrvatsku na sva zvona, što će itekako biti od koristi novoj turističkoj sezoni.  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +8 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatska plus size diva istaknula obline u kupaćem kostimu izrezanom sa strane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene