Hrvatska je hit među poznatim facama, a sada nas je odlučio posjetiti i Jon Bon Jovi.

Galerija


Hrvatska iz sezone u sezonu svojom ljepotom i turističkom ponudom mami sve više slavnih faca. Od glumaca, glazbenika pa sve do slavnih redatelja, mnoge su se poznate osobe već okupale u našem moru i posunčale na našem suncu, a sada nas je posjetio i Jon Bon Jovi. 

Vezani članci Koronavirus, ilustracija U Zagrebu ukupno više od 1000 zaraženih, u Varaždinskoj polovica testiranih pozitivna Lina Dollar Provjerili smo što nudi plava, a što zelena Hrvatska: Evo gdje možete ljetovati za upola manje novca

Slavni glazbenik poznat po hitovima "It's my life" i "Livin' On A Prayer" s obitelji je stigao u Cavtat ne bi li i sam istražio ljepote hrvatske obale i uvjerio se u priče o tome kako nigdje nema čišćeg mora. 

Poznati je pjevač snimljen kako se sa ženom i sinom ukrcava na brod u Cavtatu gdje ga dočekuje posada. 

Glazbenik i njegova supruga Dorothea u vezi su još od srednje škole. Danas imaju četvero djece - Stephanie Rose (26), Jesse (24), Jacoba Hurleyja (17) i Romea (15). S bračnim je parom na odmor stigao i Romeo, njihovo najmlađe dijete. 

Pjevač je u Hrvatskoj već imao koncerte, a nije mu ovo ni prvi puta da je na našoj obali. Još davne 2011. obitelj je odveo na odmor u Dubrovnik. 

Ženu našeg slavnog rukometaša rijetko viđamo, ali kad se pojavi obori nas s nogu