Dobrodošao!

Jadranska obala postala je magnet za zvijezde: Slavni glazbenik s obitelji stigao na odmor u Cavtat

Jon Bon Jovi (Foto: AFP) Jon Bon Jovi (Foto: AFP) afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jon Bon Jovi (Foto: AFP) Galerija

Hrvatska je hit među poznatim facama, a sada nas je odlučio posjetiti i Jon Bon Jovi.

Hrvatska iz sezone u sezonu svojom ljepotom i turističkom ponudom mami sve više slavnih faca. Od glumaca, glazbenika pa sve do slavnih redatelja, mnoge su se poznate osobe već okupale u našem moru i posunčale na našem suncu, a sada nas je posjetio i Jon Bon Jovi. 

Pogledaj i ovo Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Kakva uživancija Mlađa sestra zaključala Instagram, ali ona je ponosno objavila fotku iz Hrvatske pa sve očarala: "Ovo je tako dragocjeno"

Slavni glazbenik poznat po hitovima "It's my life" i "Livin' On A Prayer" s obitelji je stigao u Cavtat ne bi li i sam istražio ljepote hrvatske obale i uvjerio se u priče o tome kako nigdje nema čišćeg mora. 

Poznati je pjevač snimljen kako se sa ženom i sinom ukrcava na brod u Cavtatu gdje ga dočekuje posada. 

Glazbenik i njegova supruga Dorothea u vezi su još od srednje škole. Danas imaju četvero djece - Stephanie Rose (26), Jesse (24), Jacoba Hurleyja (17) i Romea (15). S bračnim je parom na odmor stigao i Romeo, njihovo najmlađe dijete. 

Pjevač je u Hrvatskoj već imao koncerte, a nije mu ovo ni prvi puta da je na našoj obali. Još davne 2011. obitelj je odveo na odmor u Dubrovnik. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey Wembley, remember us?

Objavu dijeli Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Iva Alilović (Foto: Facebook) +0 Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) Celebrity Ženu našeg slavnog rukometaša rijetko viđamo, ali kad se pojavi obori nas s nogu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene