Vodi zdrav život

Još uvijek mu je teško odoljeti: Miljenik žena protrčao luksuznim kvartom i pokazao odličnu formu u 59. godini

Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) +0 Jon Bon Jovi (Foto: AFP) Galerija

Jon Bon Jovi ponosno pokazao mišiće na trčanje, nisu mu zasmetali ni paparazzi koji su ga snimali.

Legendarni roker Jon Bon Jovi uskoro bi trebao objaviti svoj novi, dugočekivani album "Bon Jovi: 2020", a u međuvremenu krati vrijeme održavanjem dobre forme i zdravog načina života.

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) jako sliči slavnom tati Bez ikakvog povoda je proživljavala užasne napade, sada se o njoj priča jer ljubi zgodnog sina miljenika žena

Nagrađivani glazbenik kojemu je 58 godina snimljen je za vrijeme jutarnjeg trčanja u Hamptonsu, a nitko nije mogao ne primijetiti njegovu mišićavu tjelesnu strukturu u sportskom izdanju, a  kamere koje su ga snimale nisu mu pokvarile raspoloženje niti ga omele u treningu.

Jon je nedavno otkrio kako formu održava trčeći šest dana u tjednu i to po najmanje sat vremena, te da vježba s utezima.

"Godinama sam radio vježbe na trakama za trčanje i utezima. Sada ću se početi baviti jogom i uživati u tome. Ja sam čovjek 21. stoljeća", izjavio je za Men's Health.

Jon nije besposličario za vrijeme karantene zbog koronavirusa već se udružio s kolegama i ljubiteljima glazbe priredio virtualni nastup, a nedavno je i finalizirao prodaju svoje kuće s pogledom na ocean u Palm Beachu za 20 milijuna dolara, samo dvije godine nakon što ga je bio kupio. Isti dan kada je sklopio ugovor o prodaji, kupio je novu kuću za 43 milijuna dolara.

Jon je prošle godine uživao u Hrvatskoj na odmoru gdje su ga oduševili hrana, ljudi i obala, te je obećao da će opet sigurno vratiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene