Ne propustite

Jole za nezaboravan provod u klubu H2o

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularni Jole najavljuje nezaboaravn provod uz koncert u zagrebačkom klubu H20!

Omiljeno mjesto zagrebačkog noćnog života, novouređeni klub H2O predstavlja Jolu! Popularni glazbenik ovog će petka, 14. studenog zapjevati dobro poznate hitove Kada žene tulumare, Bailando solo, Nosi mi se bijela boja, Duša od papira, a uz vrhunske glazbene poslastice tu su i atraktivni performeri koji će usijati atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Nestvarno dobar party na stvarno krivi datum - Proslavili Novu godinu!

“U klubu H20 sam se uvijek odlično zabavio i iznimno mi je drago što ću nastupiti tamo. Jedinstvena energija i odlično moderno uređenje presudili su u odabiru idealnog prostora te smo kolege iz Macao benda i ja upravo tamo prije nekoliko tjedana snimili i videospot za novu, zajedničku pjesmu. Veselim se petku i pozivam sve željne dobrog tuluma da mi se pridruže!” - izjavio je Jole.

Vruću zagrebačku noć upotpunit će atraktivna scenografija, vrhunski vizualni efekti i brojna iznenađenja koja nas svakog vikenda očekuju u novouređenom prostoru nove zvijezde zagrebačkog noćnog života.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene