Poznati u h20

Nestvarno dobar party na stvarno krivi datum - Proslavili Novu godinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb je proteklog vikenda prije svih svjetskih metropola dočekao 2015. godinu! Tu privilegiju možemo zahvaliti Lordu Somersbyju koji je sa svojom svitom vrhunskih zabavljača okupirao najveći zagrebački noćni klub – H2O.

Partijanje uz Somersby i proslava Nove godine u 11.mjesecu potrajala je do ranih jutarnjih sati, a uz Lorda Somersbyija zabavljali su se i brojni poznati – Ana Begić Tahiri, Ronald Braus, Neven Ciganović, Adrijana Dejanović, Ecija Ivušić, Petra Nižetić, Katarina Baban…

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Novo zabavno putovanje: Green Gold Club u novom ruhu

Ljepotice i sportaši obilježili plesni vikend u klubu H20

Nestvarno dobar party na stvarno krivi datum pokazao je kako Somersby organizira zaista najbolje partyije u gradu. Za vrhunsku atmosferu bio je zaslužan DJ Duo Vanillaz koji polako, ali sigurno osvaja svjetske party destinacije. Atraktivni animatori koje još možemo vidjeti samo na Ibizi, proteklog vikenda su zagrebački noćni klub H2O rasplesali urbanim ritmovima. Ovo je prvi u nizu Somersby partyija koji će tijekom mjeseca studenog posjetiti najbolje klubove željne dobre zabave.

Rashlađen u čaši s puno leda, Somersby su u Hrvatskoj, kao i u svijetu, prvo prihvatili aktivni urbani ljudi uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene. Somersby, piće za sve generacije, jabučni je alkoholni cider, a sadrži jabučno vino i sok od jabuke te prirodne arome kojima se postižu izbalansirana slatkoća i puni okus. Uz 4.5 posto alkohola, 59 kcal na 100 ml i nježne mjehuriće.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene