Ona blista!

Ponosni tata Jole s velikim buketom cvijeća stigao po sina i suprugu Anu u rodilište

Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Ton?i ?erina 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Ana Čagalj (Foto: Promo) +0 Jole (Foto: Privatni album) Galerija

Jole je po suprugu Anu i sina Ivana u rodilište stigao u pratnji kćeri Ive, Eme i Tije.

Naš popularni pjevač Jole i njegova supruga Ana nedavno su dobili malenog sina Ivana, koji je na svijet stigao kao njihovo četvrto dijete, nakon tri predivne kćeri.

Porod je protekao u najboljem redu i mama Ana se odlično oporavila, čime svjedoče prve fotografije velike obitelji snimljene u trenutku kada je Jole stigao po nju i sinčića u rodilište. Taj trenutak nisu htjele propustiti ni njihove kćeri 13-godišnja Iva, 10-godišnja Ema i 7-godišnja Tia.

Pritom nisu skidali osmijehe s lica i spremno su pozirali fotografima koji su ih dočekli pri odlasku.

Sretan par je vijest o Aninoj trudnoći objavio krajem lipnja ove godine, a Ivan je krajem studenog nekoliko dana uranio s dolaskom na svijet u jednoj splitskoj bolnici.

Kad je supruga rekla trudna sam, ja govorim ma ajd kako je krenulo bit će i četvrta kćer, ja govorim ma nek budu blizanke - dobrodošle! Samo nek su žive i zdrave! To ne trebamo na tu temu uopće razgovarati. Bog mi je svjedok, niti tako razmišljam niti tako živim, ali da je lijepo imati i muško i žensko je. Da pitate nekog tko ima dva, tri sina bi li htio imat kćer, naravno da bi. Jel meni drago nakon tri, četiri, dobiti sina, je i da imaju malo bracu. Ima tri starije sestre, ima mladu mamu, tata isto mlad. Tako da mislim da će mu biti super, ali i da je bila četvrta kćer dobrodošla je, i sutra zetovi i neviste, svi ste dobrodošli", otkrio je Jole ovo ljeto za IN magazin.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +7 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Celebrity Ovaj glumac nekoć je bio seks-simbol i san svake žene, a sada ga na ulici ne biste prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene