Pretjerano ili?

Njih tenis baš i ne zanima, ali su zato dobro zabavili ostale gledatelje i okupljene fotografe

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Vjenčanica Sophie Turner (Foto: Instagram) Vjenčanje Sophie Turner i Joe Jonasa (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) +0 Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Joe Jonas i Sophie Turner bračne su zavjete izmijenili u lipnju ove godine, a sada rado pokazuju koliko se vole.

Brojne svjetski poznate zvijezde pohrlile su na tribine US Opena. I dok jedni pomno prate što se događa na teniskom terenu, drugi više djeluju kao da su došli tek tako, da se malo pokažu i zabave fotografe.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Neki od onih koji se zabavljaju svakako su Joe Jonas i Sophie Turner, novopečeni bračni par koji je pažnju privlačio pretjeranim izljevima nježnosti i poljupcima.

Glumica i glazbenik bračne su zavjete prvo izmijenili u svibnju u jednoj od popularnih kapelica u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, a nakon toga učinili su to i na raskošnoj ceremoniji na jugu Francuske.

Slavlje je održano u krugu prijatelja i članova obitelji, u romantičnom okružju francuskog dvorca Château de Tourreau iz 18. stoljeća koji je za tu priliku bio ukrašen brojnim bijelim cvijećem i svijećama. Prema pisanju stranih medija, cijena jednog noćenja u dvorcu iznosi oko 31 tisuću kuna, a u sklopu njega nalaze se vinarija i teniski tereni.

Više detalja o njihovu vjenčanju pročitajte OVDJE.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +5 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Nevjerojatna ljepota slavne Talijanke koja je još jednom dokazala da su za nju godine samo broj

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene