Dva put je dva put

Nakon vjenčanja od 600 dolara u Las Vegasu, uslijedilo je ono poprilično skuplje na jugu Francuske

Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: AFP) Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Profimedia) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) +0 Sophie Turner (Foto: Instagram) Galerija

Sophie Turner i Joe Jonas vjenčali su se na raskošnom imanju srednjevjekovnog dvorca u Francuskoj.

Nakon što su prošlog mjeseca izmijenili bračne zavjete u jednoj od popularnih kapelica u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, glumica Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas učinili su to i drugi put na raskošnoj ceremoniji na jugu Francuske.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Joe Jonas Tenzije rastu... Razvod čiji je razlog svima bio pomalo smiješan sada će popratiti tužba, jedna kap prelila je čašu

Slavlje je održano u krugu prijatelja i članova obitelji, u romantičnom okružju francuskog dvorca Château de Tourreau iz 18. stoljeća koji je za tu priliku bio ukrašen brojnim bijelim cvijećem i svijećama. Prema pisanju stranih medija cijena jednog noćenja u dvorcu iznosi oko 31 tisuću kuna, a u sklopu njega nalaze se vinarija i teniski tereni.

Sophie je za vjenčanu kumu odabrala najbolju prijateljicu Maisie Williams s kojom je glumila u "Igri prijestolja" i koja joj je pomogla da se spremi za veliki dan, a na vjenčanje je stigla u društvu dečka Reubena Selbyja. Oboje su za tu priliku kosu obojali u ružičastu boju čime su se pohvalili i na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

"Sophie je ispijala pjenušac sa svojim prijateljicama, a Joe je ispio nekoliko žestica u muškom društvu", potvrdio je izvor za Daily Mail.

Pristup dvorcu nije imao nitko osim mladenaca i njihovih uzvanika, no unatoč tome njihovi su se obožavatelji okupili pred ulazom u nadi da će ih ugledati. U njihovim namjerama spriječilo ih je desetak zaštitara.

Dan prije vjenčanja na imanje su stigla i Joeva braća, Kevin i supruga Danielle te Nick koji je stigao u pratnji svoje 10 godina starije supruge, glumice Priyanke Chopre.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) +6 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Celebrity Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene