U nadi je spas

Kontroverzna zvijezda serije o kojoj svi pričaju trenutačno je u zatvoru, a i tamo ima velike snove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joe Exotic je postao popularan zbog serije "Tiger King", a trenutačno u zatvoru služi 22-godišnju kaznu.

Zvijezda dokumentarne serije "Tiger King", Joe Exotic, trenutačno je u zatvoru, no i dalje ima velike snove. Bivši vlasnik zoološkog vrta koji je pokrenuo brojne kontroverze nakon što su ga prikazali na Netflixu nada se da će u filmskoj adaptaciji njegova života glumiti Brad Pitt ili David Spade.

Pogledaj i ovo showbuzz nove tvrdnje Otkrila detalje iz života kontroverznog vlasnika zoološkog vrta: "On je zla osoba, to se ne vidi u seriji"

Producenti iza dokumentarne serije istaknuli su kako Joe i u zatvoru kuje planove, a presretan je što je postao svjetski poznat.

"Joe se nada da će ga glumiti Brad Pitt ili David Spade, kojeg ne zove njegovim imenom nego Joe Dirt", kažu producenti. Joe Dirt je lik kojeg je Spade glumio 2001. godine. Iako Pitt i Spade još nisu komentirali što misle o Joeovim željama, neke od njihovih kolega jedva čekaju da se počne pripremati film.

"Ako mene ne uzmu da glumim Joea Exotica, Hollywod ne valja", napisao je Dax Shepard na svom profilu na Twitteru. Edward Norton komentirao mu je da ipak pričeka malo jer je premlad za ulogu te da bi je on mogao dobiti. Prema kladionicama u kojima se nagađa tko bi mogao utjeloviti kontroverznog ljubitelja velikih mačaka zasad vodi Kevin Bacon.

Joeovu neprijateljicu Carole Baskin prema kladionicama bi mogla glumiti Margot Robbie.

Joeov četvrti suprug Dillon Passage prije nekoliko je dana otkrio kako je Exotic u karanteni zbog sumnje na koronavirus. Iz karantene su ga prebacili nakon nekoliko dana na intenzivnu njegu, no još nije poznato je li zaražen virusom.

Joseph Maldonado-Passage trenutačno služi 22-godišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama te zbog organiziranja ubojstva svoje suparnice Carole Baskin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene