Teške optužbe

Jim Carrey ide na sud: Kriv je za smrt bivše djevojke?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon smrti Cathrione White, koja se predozirala lijekovima protiv bolova, njena majka tužila je glumca Jima Careyja jer smatra da je on krivac za njeno samoubojstvo.

Majka irske vizažistice Cathrione White, koja se predozirala lijekova protiv bolova prije godinu i pol, tužila je 55-godišnjeg glumca Jima Careyja jer smatra da je on krivac za njezino samoubojstvo. Kako tvrdi u tužbi, dao joj je lijekove koji se mogu nabaviti samo na recept.

Pogledaj i ovo Jim Carrey Omiljeni zeleni čangrizavi lik! Rekao je da odustaje od glume, a sad se vraća legendarnoj ulozi 23 godine nakon originalnog filma!

Tužbi se također pridružio i Cathrionin bivši suprug Mark Burton. Carrey je tražio da se tužba odbaci, no sutkinja u Los Angelesu zakazala je suđenje za travanj 2018. godine.

"Gospodin Carrey jako je volio Cathrionu White i ovo suđenje će mu biti iznimno teško i bolno", rekao je glumčev odvjetnik.

Cathriona je ostavila i dva pisma, oba naslovljena na Carreyja. Napisala mu je da ga voli i da joj je žao zbog svega.

"Ja jednostavno nisam za ovaj svijet", napisala je. Imala je 30 godina. Carrey i Cathriona bili su u vezi, ali su prekinuli prije njezine smrti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene