442449
442449
442449
442449
442449

PROCURILO OPROŠTAJNO PISMO 'Pokušala sam ti dati najbolje od sebe'

  • , 06.07.2016., 08:52
  • Autor:
  • komentara

Cathriona White oduzela je prošle godine vlastiti život. Djevojka Jima Carreyja napisala je i potresno oproštajno pismo, koje je procurilo u javnost.

 
 
 
 
Jim Carrey (Foto: Association/PIXSELL)
Jim Carrey (Foto: Association/PIXSELL)

Procurilo je u medije oproštajno pismo Cathrione White, pokojne djevojke Jima Carreyja. TMZ piše kako je djevojka za svoje samoubojstvo okrivila prekid s glumcem te mu se ispričala zbog svega.

U rujnu 2015., Carey je, da podsjetimo, prekinuo s Cathrionom, a ubrzo nakon toga ona je oduzela vlastiti život raznim tabletama. 'Provela sam tri dana u nevjerici da nisi ovdje. Mogu nastaviti slomljenog srca, pokušati sakupiti komadiće nazad. Mogu, ali nemam volje ovaj put. Oprosti što osjećaš da nisam bila tu za tebe. Pokušala sam ti dati najbolje od sebe', napisala je Cathrione Jimu.

'Molim te, oprosti mi, nisam za ovaj svijet. Ne znam za pokop, ti si moja obitelj pa će biti u redu štogod ti odabereš', poručila je u pismu Carreyju. Nakon što mu je napisala oproštajno pismo, White je oduzela vlastiti život. Samoubojstvo je pokušala i tri godine prije toga, 2012., kada joj je preminuo otac.

Jim Carrey, Cathriona White (Foto: Splashnews)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se