Krive ga za smrt

OGROMNA TUGA 'Netko me bezdušno iskorištava zbog žene koju sam volio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jim Carrey optužen je da je kriv za smrt svoje djevojke Cathrione White.

Jedna od najtužnijih priča u svijetu show businessa svakako je ona o životu Jima Carreyja. Glumac koji je nasmijao cijeli svijet, zapravo ima život ispunjen tugom i tragedijama. Od teškog djetinjstva do patnje u kojoj živi danas. Nakon što se, naime, prošle godine predozirala njegova djevojka Cathriona White, Carrey do danas ne uspijeva pronaći mir.

Pogledaj i ovo showbuzz ISPLIVALA POTRESNA SNIMKA OTKRIVENA MRAČNA STRANA 'Bio je ovisan o kokainu i prostitutkama'

Djevojka se, naime, predozirala njegovim tabletama protiv bolova. On ih je ilegalno posjedovao, nabavljene su na tuđe ime. Zasmetalo je to čovjeku za kojeg javnost dosad nije ni znala. 49-godišnji scijentolog Mark Burton bio je Cathrionin suprug, a odlučio je Carreyja okriviti za smrt pokojne vizažistice te je dodao i da glumac nije platio ni lipe za Cathrionin sprovod. Iako je izbjegavao pričati o svemu, Jimu je dozlogrdilo pa se odlučio ovoga puta obraniti.

'Postoje trenuci u životu kad čovjek treba istupiti i obraniti se od zla na ovom svijetu. Neću dopustiti da me netko bezdušno iskorištava zbog žene koju sam volio. Cathrionini problemi počeli su puno prije nego što smo se sreli. Nadam se da će ljudi prestati iskorištavati njezin tragičan kraj i pustiti je da počiva u miru', rekao je Carrey. White i Burton vjenčali su se 2013. u Las Vegasu, a pretpostavlja se kako se udala za njega kako bi legalizirala svoj boravak u SAD-u.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene