Jessie J ljubi plesača Maxa Nguyena poznatog po showu "Plesa sa zvijezdama" i podijelila je njihove zajedničke fotografije, a čini se da njezin bivši Channig Tatum još nije prebolio prekid. Za razliku od pjevačice ostavio je na Instagramu slike na kojima je on i uz koje stoje lijepe posvete.

Galerija


Pjevačica Jessie J (32) pohvalila se da ponovno ljubi nakon što je krajem listopada okončala svoju turbulentnu vezu s miljenikom žena, glumcem Channingom Tatumom (40)

Vezani članci Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Miljenik žena prošetao s novom djevojkom koju nije ispuštao iz ruke, a koja neodoljivo liči na njegovu bivšu

"Max i ja smo smatrali da zaslužujete malo bolje fotografije. Poštedjeli smo vas skrivanja u autima i grmlju. PS. On nije moj muški prijatelj", napisala je Jessie.

Pritom je aludirala na članak od ranije u kojem se nalaze fotografije na kojima hrani dečka.  U njemu je pisalo da joj je to prijatelj, a pjevačica je istaknula u objavi na Instagramu da je nju i dečka, plesača Maxa Nguyena sve to dobro nasmijalo. 

Kako pišu američki mediji, Max je samouki plesač koji se rodio u Teksasu. Završio je studij u Idahou i od 2009. radio kao plesni koreograf u agenciji Bloc Talent. Pojavio se u showovima "Ples sa zvijezdama" i "The Today Show" te je nastupao na važnim događanjima poput dodjele nagrada Grammy. 

Na Instagramu ga prati više od 59.000 ljudi, a često dijeli snimke svojih plesnih pokreta. Ne zna se koliko su dugo Jessie J u vezi, no prema pisanju američkih medija pjevačica je s Tatumom prekinula krajem listopada prošle godine, iako su se pomirili tek nekoliko mjeseci ranije, u travnju. 

Glazbenica i glumac su nekoliko puta raskidali, a bili su zajedno od 2018. kada se Channing razveo od Jenne Dewan. Nepoznat je razlog njihova prekida, no šuška se da je bio obostran. 

Iako se tvrdi da je riječ da su prekinuli i ostali u prijateljskim odnosima, Jessie J je obrisala sve njihove zajedničke fotografije. Glumac je zadržao njihove pa se čini da njemu to nije tako lako palo.

"Magična skulptura", piše uz jednu crnobijelu sliku Jessie koju je ostavio. Nije obrisao ni onu iz siječnja 2020. na kojoj imaju balone na glavi u stilu jednoroga, a pjevačica ga ljubi. 

Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Ibrahimović obradovao srpsku pjevačicu uz čiji je hit išetao na pozornicu Sanrema, pogledajte kako mu je zahvalila