Nije potrajalo

Pukla ljubav para u koji mnogi nisu polagali prevelike šanse: Je li on još uvijek zaljubljen u bivšu?

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +0 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Jessie J i glumac Channing Tatum prekinuli su nakon godinu dana veze.

Kada su pjevačica Jessie J i glumac Chaning Tatum svijetu obznanili da su zajedno, mnogi su odmah komentirali kako je to tek prolazna romansa. Channing je naime točno prije romanse s Jessie prošao kroz razvod od dugogodišnje ljubavi Jenne Dewan, koja inače neopisivo nalikuje Jessie J. 

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Ni sami ne znaju što bi Prekinuli pa se opet pomirili nakon nekoliko tjedana, romantične poruke su dokaz?

Govorkalo se kako par neće uspjeti zbog toga što Channing tek treba preboljeti Jennu, no neko se vrijeme činilo da su zlobnici bili u krivu te da ljubav ovog slavnog para cvjeta. Ipak, sada se ispostavilo da sve i nije bilo toliko bajno. 

Naime, Jessie i Channing prekinuli su prije mjesec dana i to nakon godinu dana veze. Navodno su ostali dobri prijatelji te među njima nema zle krvi, no ljubavi je definitivno došao kraj. 

Njihova je ljubavna veza započela na ljeto 2018. godine, samo par mjeseci nakon Channingovog razvoda.Ne čudi pretjerano ovakav razvoj događaja s obzirom na silna šupkanja o time da je Channing bio s Jessie samo kako bi mu odvratila pažnju od boli koji osjeća zbog razorene obitelji te da bi se najradije vratio bivšoj supruzi kada bi to bilo moguće. 

Podsjetimo, Jenna i Channing upoznali su se 2006. godine dok su snimali film ''Step Up'', a vjenčali su se tri godine kasnije.

Njihov je brak trajao 9 godina, a par je vijesti o razvodu potvdio na Instagramu na iznenađenje obožavatelja koji su ih smatrali savršenim parom. Zbog kćerkice Everly odlučili su ostati u prijateljskim odnosima, iako je Jenna nakon razvoda imala nekoliko vrlo oštrih izjava na račun bivšeg supruga.

"Briga me s kim je i što radi dokle god ne ugrožava svoj odnos s kćeri", rekla je jednom prilikom, a ona je pak utjehu našla u glumcu Steveu Kazeeu s kojim sada čeka i dijete. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) +3 Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Celebrity Slavu zahvaljuje poznatim roditeljima, ali i golišavim selfijima: Je li ovom fotkom malo pretjerala?

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene