Više se ne kriju

Pjevačici očito ne smeta što izgleda identično kao njegova bivša, jer su konačno potvrdili vezu

Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Instagram) +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Channing Tatum ranije ove godine potvrdio je razvod od kolegice Jenne Dewan.

Slavni par potvrdio je vezu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Channing Tatum (Foto: Profimedia) Malo se opustio! Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela

Radi se o glumcu Channingu Tatumu i pjevačici Jessie J u kojoj je on pronašao utjehu nakon razvoda od glumice i plesačice Jenne Dewan.

Njihov je brak trajao 9 godina, a par je vijesti o razvodu potvdio na Instagramu na iznenađenje obožavatelja koji su ih smatrali savršenim parom. Zbog kćerkice Everly odlučili su ostati u prijateljskim odnosima, iako je Jenna nakon razvoda imala nekoliko vrlo oštrih izjava na račun bivšeg supruga.

"Briga me s kim je i što radi dokle god ne ugrožava svoj odnos s kćeri", rekla je jednom prilikom, a ona je pak utjehu našla u glumcu Steveu Kazeeu. I dok se oni više ne skrivaju, Channing i Jesse do neki dan su tajili svoju vezu, a onda su ju potvrdili na Instagramu.

Naime, Jessie je u Instagram pričama nedavno objavila video s londonske premijere predstave Magic Mike u kojoj glumi Channing, a samo je njega označila na videu te mu čestitala. Također, Channing je čest gost backstagea na njezinim koncertima na koje ponekad zna doći i s kćerkicom.

Čini se kako pjevačicu nimalo ne smetaju usporedbe s Jennom, a sličnost je poprilična. Obje tako imaju svjetle oči i tamnu kosu pa čak i istu kratku kosu i frizuru. Glumac očito ima svoj tip žene. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Stan i Joan Lee (Foto: AFP) Stan i Joan Lee (Foto: AFP) Stan i Joan Lee (Foto: AFP) Stan Lee (Foto: Getty Images) +3 Stan Lee (Foto: Getty Images) Celebrity Ljubav svog života preoteo je drugom muškarcu te ju oženio sat vremena nakon razvoda

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +4 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Manipulatorica kojoj se mora ostvariti sve što zamisli: Otkriva se istina o Meghan?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene