Svašta je doživjela

Ova plavuša uspješnu je karijeru počela graditi još kao dijete, no zadnjih godina više se piše o njezinoj drastičnoj transformaciji

Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Getty Images) Jessica Simpson (Foto: Instagram) +0 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Simpson na sceni je od svoje 16. godine, a nekad slavna pjevačica danas ima svoj modni brend te brine o obitelji.

Američka pjevačica Jessica Simpson prije nekoliko se dana pohvalila fotkom u badiću kojom je objavila da se ugodno osjeća u svom tijelu, a danas ova ljepotica slavi "okrugli", 40. rođendan.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Prije nego što je pažnju medija počela plijeniti svojom obitelji i drastičnim mršavljenjem, u centru svega bila je njezina pjevačka karijere. Njezina karijera krenula je još dok je kao djevojčica pjevala u crkvenim zborovima, gdje se često svojim glasom isticala. Već sa 16 godina potpisala je ugovor s diskografskom kućom Columbia Records, a debitantski album "Sweet Kisses" objavila je 1999. godine.

Do drugog albuma iz 2001. godine već je vladala svjetskim top listama, a njezin treći album prodan je u milijunskoj nakladi. Još dok je žarila i palila svjetskim pozornicama mediji su se počeli zanimati za njezinu vezu i kasnije brak s Nickom Lacheyjem, s kojim se pojavila i u MTV-evom reality showu "Newlyweds: Nick and Jessica". Već na kraju tog showa par se rastao, a razvod je finaliziran 2006. godine. Obzirom da nisu potpisali predbračni ugovor, trebala mu je dati 12 milijuna dolara svoje ušteđevine jer ju je ostvarila u braku. Kasnije je u intervjuima pričala kako joj je brak s Nickom bio najveća financijska pogreška u životu.

Nakon toga je bila u vezi s kolegom pjevačem Johnom Mayerom. Drugog supruga Erica Johnsona upoznala je 2010. godine, a par je objavio zaruke krajem iste godine. Danas su u sretnom braku te imaju troje djece zajedno.

Simpson je vlasnica i modne linije, a iako je danas povećena obiteljskom životu, pjevačica ističe kako ne žali ni za čime te je sretna što su se stvari posložile onako kako jesu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Najveću pažnju medija nedavno je dobila zbog činjenice što je smršavjela više od 40 kila nakon treće trudnoće. Njezin trener istaknuo je kako je uspjela smršavjeti zbog napornog režima prehrane koji je imala, a vježbala je svakoga dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene