"Jeste li primijetili čovjeka s maskom preko lica iza nje?", "Jezivo", stoji u komentarima ispod fotografije koju je Jennifer Lopez objavila iz kućne teretane.

Galerija


Dok se jedan dio obožavatelja divio latino pjevačici Jennifer Lopez i njezinu besprijekornu tijelu, drugi dio fanova primijetio je nešto neobično na selfieju koji je objavila iz kućne teretane u Miamiju prije nekoliko dana.

Vezani članci Jennifer Lopez Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao! Jennifer Lopez - 4 Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata

"Jeste li primijetili čovjeka s maskom preko lica iza nje?", "Jezivo", stoji u komentarima, a neki su čak pokrenuli teoriju zavjere. Išli su toliko daleko da su zaključili kako pjevačica muškarca drži kao taoca u svojoj kući.

50-godišnja latino diva trenutačno je u karanteni sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i njihovom djecom u Miamiju. Par se trebao vjenčati ovoga ljeta, no zbog trenutačne situacije i pandemije koronavirusa, odgodili su svečanost do daljnjeg.

Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?