Pjevačicu Jennifer Lopez ni karantena nije spriječila da redovito vježba, a objavila je fotografije iz kućne teretane na kojima izgleda besprijekorno.

Galerija


Slavna pjevačica i s 50 je godina uspjela održati nevjerojatnu formu zahvaljujući napornim vježbama, a od njih ne odustaje ni u samoizolaciji. Jennifer Lopez pohvalila se na Instgaramu vježbanjem u kućnoj teretani, a na fotografijama je pokazala svoju zavidnu figuru u sportskoj odjeći.

Vezani članci Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj! Jennifer Lopez Nakon seksi nastupa u prozirnom kostimu J.Lo se za Instagram skinula do kraja - objavila je video!

I bez šminke Lopez izgleda besprijekorno, a brojni obožavatelji su joj komentirali da je prelijepa u bilo kakvom izdanju. Neki su čak otišli toliko daleko te su napisali da bi htjeli vježbati s njom, ako to znači da će izgledati poput pjevačice.

50-godišnja latino diva trenutačno je u karanteni sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i njihovom djecom u Miamiju. Par se trebao vjenčati ovoga ljeta, no zbog trenutačne situacije i pandemije koronavirusa, odgodili su svečanost do daljnjeg.

Houdek kritizirao Porin pa objasnio da je profesionalac: "Bavim se pjevanjem 20 godina"