Jennifer Lopez nedavno je gledala utakmicu s dečkom Alexom Rodriguezom i velikim dijamantnim prstenom.

Galerija


Ako su glasine istinite, ovo će latino divi biti četvrti brak.

Vezani članci Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Očekivali smo malo više od glazbene dive koja obožava dijamante: Ovo je zaručnički prsten Jennifer Lopez? Alex Rod i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ljubav cvjeta: Jedan od najljepših holivudskih parova pokazao isklesana tijela na obiteljskom odmoru

Sada je već jasno kako se radi o 49-godišnjoj glumici i pjevačici Jennifer Lopez koja se od ožujka 2017. godine ne odvaja od markantnog bejzbolaša Alexa Rodrigueza.

Iako često u intervjuima ističe kako nikada nije bila sretnija te kako je uz Alexa pronašla mir, otkrila je i kako se ne žuri u novi brak te kako im je i bez toga prelijepo.

No, unatoč tome, tijekom utakmice koju je gledala s dečkom prošle srijede, pjevačica je pokazala gigantski prsten na ruci pa su se obožavatelji zapitali je li par spreman na novi korak u svojoj vezi. Ipak, ovo nije prvi put da se šuška o zarukama, jer je pjevačica s još jednim prstenom na "onom" prstu viđena i početkom srpnja.

A kad pristane, Jennifer će to biti četvrti brak, a u svojoj burnoj ljubavnoj prošlosti ima i propale zaruke s holivudskim glumcem Benom Affleckom koji ih je prekinuo jer se bojao da će mu veza s glumicom upropastiti karijeru.

Podsjetimo, konobar Ojani Noa bio je prvi suprug lijepe pjevačice, a upoznala ga je 1997. godine u jednom kubanskom restoranu u Miamiju. U braku su bili godinu dana. 2001. godine, Jennifer je bacila oko na svog plesača Crisa Judda, udala se za njega, a potom i rastala 2003. godine.

Latino pjevač Marc Anthony postao joj je treći suprug u lipnju 2004. godine, a par se rastao u lipnju 2011. godine. Par zajedno ima dvoje djece, blizance Emmu i Maximilliana. I dan danas su u dobrim odnosima.

Tako je Jennifer zaradila nadimak "ovisnice o brakovima", a hoće li hrabro stupiti u četvrti, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu

8 mjeseci nakon prekida ona se udala za drugog: Bivši domaći par zabavljao se na istom događaju