Četvrta sreća?

Očekivali smo malo više od glazbene dive koja obožava dijamante: Ovo je zaručnički prsten Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez Judd (Foto: Getty) Galerija

48-godišnjoj Jennifer Lopez ovo će biti četvrti brak, ako su glasine istinite.

48-godišnjoj pjevačici ovo će biti četvrti brak, ako su glasine istinite.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Luksuza nije manjkalo Korak bliže do svadbe: Latino diva i serijski zavodnik proslavili zaruke 6 mjeseci nakon prosidbe

Iako su iza nje tri propala braka i zaruke, 48-godišnja latino diva Jennifer Lopez još uvijek vjeruje u ljubav. Tako je od veljače 2017. godine pjevačica i glumica u sretnoj vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom za kojeg se šuška kako je već kleknuo pred svoju dragu.

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Neumornog zavodnika smirila je upravo ona, a par je doslovno nerazdvojan. Tako su golupčići jučerašnji dan iskoristili za opuštajući dan na plaži, a pjevačica je poglede privlačila zbog dvije stvari.

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prva je upadljivi rozi kupaći kostim koji je nosila, a drugi zlatni prsten koji je nosila na "onom" prstu. Već se neko vrijeme šuška kako je zaljubljeni sportaš kleknuo, no glasine nikada nisu potvrđene pa javnost samo nagađa slijedi li uskoro još jedno raskošno celebrity vjenčanje.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

S druge strane, Jennifer ne skriva sreću, no više je puta istaknula kako joj se ne žuri u novi brak. Podsjetimo, konobar Ojani Noa bio je prvi suprug lijepe pjevačice, a upoznala ga je 1997. godine u jednom kubanskom restoranu u Miamiju. U braku su bili godinu dana.

2001. godine, Jennifer je bacila oko na svog plesača Crisa Judda, udala se za njega, a potom i rastala 2003. godine.

Jennifer Lopez Judd (Foto: Getty) Jennifer Lopez Judd (Foto: Getty) Foto: Getty

Latino pjevač Marc Anthony postao joj je treći suprug u lipnju 2004. godine, a par se rastao u lipnju 2011. godine. Par zajedno ima dvoje djece, blizance Emmu i Maximilliana. I dan danas su u dobrim odnosima, što se ne može reći za njezin odnos s bivšim zaručnikom Benom Affleckom koji nakon prekida nije imao riječi hvale za bivšu djevojku.

Naime, Ben je u intervjuima često isticao kako mu je veza s Lopez gotovo upropastila karijeru, a spasila ju je druga Jennifer, Garner, koju je oženio nakon toga.

Četvrta sreća ili novi komad nakita, pokazat će vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene