Jennifer Lopez otkrila je kako se osjećala kada je upoznala zaručnika Alexa Rodrigueza.

Galerija


U vrijeme kada su se prvi put sreli, pjevačica Jennifer Lopez i njezin današnji zaručnik Alex Rodriguez, bili su oženjeni za svoje tadašnje partnere, no unatoč tome već su tada osjetili posebnu privlačnost jedno prema drugom.

Vezani članci Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj! Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Za ovo sigurno niste znali: Detalj iz veze poznatog para dokaz je da život piše najluđe priče

Bilo je to davne 2005. godine na stadionu Shea kamo je Jennifer stigla s tadašnjim suprugom, latino pjevačem Marcom Anthonyjem, gdje je Alex bio jedan od igrača na utakmici američkog nogometa. Prilikom upoznavanja pružila mu je ruku i osjetila poseban elektricitet i naboj. O tome je 49-godišnja pjevačica progovorila u intervjuu za magazin Sports Illustraded.

"Rukovali smo se i osjetila sam čudan elektricitet, potrajao je tri sekunde. Tri do pet sekundi gledali smo se ravno u oči, i nisam mogla odvojiti pogled", priznala je Jennifer.

Alex je u to vrijeme bio oženjen sa Cynthijom Scurtis.

Godinama kasnije, par je odlučio otići na brzinski spoj nakon što su se ponovno sreli u jednom hotelu 2017. godine u Beverly Hillsu. Iako su se mnoge stvari u njihovim životima promijenile u tom razdoblju, jedna je stvar ostala ista, a to je privlačnost koju su osjećali jedno prema drugom.

Jennifer je otkrila kako je tijekom spoja Alex u jednom trenutku otišao na wc kada joj je iznenada došla poruka od njega.

"Izgledaš nevjerojatno seksi", napisao joj je kratko.

Polaskana pjevačica priznala je da se dobro osjećala nakon što ju je pročitala jer tako nešto nije očekivala, pogotovo zato jer nije bila seksi odjevena.

Sve ostalo je povijest. Dvije godine nakon toga, par je sretno zaručen. Podsjećamo, Alex je zaprosio Jennifer prije nekoliko mjeseci na plaži u Baker's Bayu s velikim dijamantim prstenom.

Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom