Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zaručili su se tijekom vikenda na romantičnom odmoru, a pjevačica je sada pokazala kako je izgledao taj za njih važan trenutak.

Galerija


Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez nalazi se u sedmom nebu nakon što ju je njezin dragi, bivši igrač bejzobla Alex Rodriguez, zaprosio na Bahamima.

Vezani članci Evelyn Lozada - 1 Osvojila ga seksi zvijezda realityja: Nakon četiri braka i brojnih veza u kojima je dobio šestero djece opet ljubi Jennifer Lopez U 52. godini pokazala rezultate redovitog vježbanja i tijelo za poželjeti, čak i na paparazzo fotkama izgleda savršeno

Unatoč naslovima kako je Alex vara koji su se pojavili odmah nakon vijesti o zarukama, Jennifer je pokazala koliko je sretna te je fotografiju trenutka prosidbe na plaži podijelila na svom profilu na Instagramu. 

43-godišnji Alex na fotografiji kleči na jednom koljenu i stavlja zaručnički prsten, čija se vrijednost procjenjuje na 5 milijuna dolara, na Jenniferinu ruku. Ona na fotografijama izgleda iznenađeno i impresionirano dok gleda dijamant na ruci.

Osim Jennifer, sretni trenutak na svom je profilu na Instagramu podijelio i Alex.

"Nema puno riječi koje bih podijelio s tobom, samo osjećaji. Zahvalnost. Uzbuđenje. I samo radost. Znamo da trebamo raditi na svojoj obitelji i budućnosti na koju možemo biti ponosni, a to ne bismo mogli bez tebe", napisao je Alex.

Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio