Odgovorila kritičarima

Pita se 45-godišnja diva: 'Ne smijem biti seksi samo zato što sam mama?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica suočila se s kritikama na račun svog izgleda i ponašanja, no ni ona nije ostala dužna kritičarima!

Slavna pjevačica Jennifer Lopez slovi za jednu od najseksepilnijih zvijezda na svijetu, a iako ima 45 godina, i dalje konkurira i puno mlađim kolegicama.

No, iako mnogi hvale njezin dobar izgled, pjevačica se susreće i s kritikama. Naime, dobila je kritike na račun svog oblačenja i ponašanja te neki smatraju da ono nije primjereno za jednu majku dvoje djece.

Jennifer Lopez priznala da nije koristila dvojnicu u filmu 'The Boy Next Door'

'Nije mi dopušteno da izgledam seksi samo zato što sam mama?', pita se J.Lo u novom izdanju magazina Complex, čiju naslovnicu krasi, i dodaje: 'Mislim, što mislite kako su nastala moja djeca? Ionako na kraju dana mojoj je djeci više stalo do toga da sam s njima, da se brinem o njima, nego do toga koliko sam seksi u videospotovima.'

 

'Ne kažem da me možda jednog dana neće upitati zašto sam napravila to i to, no ionako ovo ne planiram raditi za 10 godina', dodala je.

Pjevačica je progovorila i o razvodima te kako su joj promijenili sliku o sebi. 'Smatram se hrabrom, borbenom princezom koja nastavlja dalje bez obzira na sve', rekla je pjevačica.

Osvrnula se i na svoju suradnju s popularnom repericom Iggy Azaleom na pjesmi 'Booty'. 'To je dobra poruka ženama. Stojim pokraj mlade djevojke koja ima 24 godina, a ja sam u četrdesetima i između nas ne postoji razlika. Žene to moraju vidjeti i osjetiti. Ne smijete dopustiti da vas strah od toga što će ljudi reći ili misliti o vama spriječi da radite ono što želite. U protivnom nikada ne bismo ništa napravili', zaključila je J.Lo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene