Nezgodna situacija

VIDEO Jenn kao seksi učiteljica – zavela učenika, a onda su krenuli problemi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez u novom filmu 'The Boy Next Door' glumi učiteljicu koja se dovela u nezgodnu situaciju, a priznala je da u škakljivim scenama nije koristila dvojnicu.

Fanovi slavne latino dive jedva čekaju vidjeti je u novoj ulozi. Jennifer Lopez uskoro ćemo gledati u filmu 'The Boy Next Door' u kojem se kao seksi učiteljica upusti u odnos s učenikom kojeg glumi Ryan Guzman. Ubrzo on postaje opsjednut njome i tu kreću problemi.

Vruće scene iz spavaće sobe glumcima su bili najveći izazov, no slavna glumica priznaje da ntii u jednoj od tih scena nije koristila dvojnicu.

Ipak ne može bez duplo mlađeg dečka: Slavni par ponovno zajedno!

'Sve sam to ja. I Ryan naravno. Bilo je baš napeto. Neke scene su stvarno neugodne i nelagodne, ali posao glumca je da sve učini vjerodostojnim', rekla je Jenn.

Prije samog snimanja, Guzman je priznao Lopez da je jako nervozan jer nikada do sada nije snimao golišave scene. 'Ona me je onda smirila i razgovarala sa mnom. Objasnila mi je što ćemo sve raditi te dodala da će sve biti zabavno. I tako je i bilo', rekao je mladi glumac te ispričao jednu od zgoda sa snimanja.

'Bilo je to kada smo snimali scenu u krevetu. Pogledao sam je i ona se odjednom počela smijati.I nakon što smo se hihotali tako pet minuta, redatelj Rob Cohen rekao nam je da se smirimo i vratimo na posao', prepričao je Ryan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene