Povratak u prošlost

Prevare, uhićenje, suze: Danas je u sretnoj vezi s bivšim bejzbolašem, a nekad je ljubila ovog zločestog dečka

Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Cassie (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez Judd (Foto: Getty) Galerija

Jennifer Lopez i Sean Combs bili su zajedno otprilike dvije godine početkom 2000-ih.

Ako ništa drugo, slavni reper Sean Combs zvan Diddy može se pohvaliti kako ima prekrasne bivše cure.

Pogledaj i ovo Cassie (Foto: Profimedia) Sretne vijesti Zaljubila se u trenera kojeg joj je unajmio bivši te ga ostavila nakon 11 godina, a sada čeka i bebu

Među njima su pjevačica Cassie, s kojom je proveo gotovo 11 godina, ali i Jennifer Lopez, s kojom se počeo viđati u vrijeme izlaska njezina debitantskog album "On The 6", u ljeto 1999. godine. Također, bilo je to vrijeme u kojem je latino diva finalizirala svoj razvod od prvoga supruga, konobara Ojania Noe.

Zatim je uslijedio jedan od najlegendarnijih trenutaka u svijetu šoubiznisa, dodjela Grammyja 2000. godine, kada se par pojavio zajedno na crvenom tepihu, no najviše pažnje izazvala je njezina seksi haljina brenda Versace upečatljive zelene boje, koja se i 19 godina kasnije smatra jednom od pet najpopularnijih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako je Diddy kasnije priznao u jednom intervju, "znao je kako će haljina promijeniti igru i za Jennifer i za modu", no popularnosti je pridonijela i činjenica da je duo pozirao zajedno.

Krajem prosinca 1999. godine par je imao i problema sa zakonom nakon pucnjave u jednom noćnom klubu, a svađu je započeo navodno sam reper kada je slučajno jednom od vlasnika kluba prolio piće iz ruke. Prvo je počeo verbalni, zatim fizički sukob, a sve je završilo pucnjavom u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Par je te noći uhićen, a u njihovu automobilu pronađen je i pištolj. Navodno je pjevačica u zatvoru provela 14 sati.

2001. godine par je prekinuo, a Jennifer je otkrila kako je Combs bio prvi muškarac koji joj nije bio vjeran. "Bila sam u vezi u kojoj sam plakala i ponašala se ludo. Nikad ga nisam uhvatila da me vara, ali jednostavno sam znala. Znao bi reći da ide u noćni klub, a onda ga ne bi bilo cijelu noć. Pitala sam se želim li za 10 godina biti kod kuće s djecom te se pitati gdje je moj muškarac u 3 ujutro", ispričala je 2003. godine Jennifer, koja se zatim udala za plesača Chrisa Judda, no ni to nije potrajalo.

Jennifer je nakon još nekoliko ljubavnih brodoloma sreću pronašla u bejzbolašu Alexu Rodriguezu, od kojeg se ne odvaja, a par se nedavno pohvalio 10-dnevnim fitness izazovom u kojem su se odrekli ugljikohidrata i šećera. Jennifer se hvalila rezultatima na sve strane, a ispod jedne fotografije Sean je ostavio emotikon sa srcem u očima. I da, par je ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida, a reper nije skrivao kako mu je Jennifer bila velika ljubav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Također, kako je sam otkrio, potpuno odobrava Alexa, a bivši par mogao se nekoliko puta vidjeti zajedno tijekom prošlih nekoliko godina, posljednji put tijekom njezina finalnog nastupa u Las Vegasu 2018. godine.

I dok Jennifer privatno cvjetaju ruže, Seanu je 2018. godine iznenada preminula bivša djevojka i majka njegovo četvero djece Kim Porter, a ostavila ga je i mlađahna djevojka Cassie nakon više od desetljeća, i to ga je navodno ostavila zbog privatnog trenera kojeg je za nju unajmio upravo on.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Članica predsjedništva SDP-a Biljana Borzan (Foto: Dnevnik.hr) +0 Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Celebrity Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene