Američka "La usurpadora"

Povrijeđeni glazbenik optužio bivšu da ga je varala s trenerom kojeg je on unajmio

Cassie i Diddy (Foto: AFP) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cassie i Diddy (Foto: AFP) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Alex Fine (Foto: Instagram) Cassie (Foto: Instagram) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Cassie (Foto: Instagram) Cassie (Foto: Instagram) +1 Alex Fine (Foto: Instagram) Galerija

Reper Sean Combs i pjevačica Cassie zajedno su proveli 11 godina.

Slavnom reperu posljednjih mjeseci nije nimalo lako.

Pogledaj i ovo Savezni agenti na imanju Seana Combsa Pokrenuta je istraga Imao je sve, a sada mu prijeti propast: Nakon stravičnih optužbi bivše djevojke savezni agenti pretresaju nekretnine hip-hop mogula!

Radi se o Seanu Combsu, poznatijem pod umjetničkim imenom Diddy. Naime, reperu je krajem 2018. godine preminula bivša dugogodišnja djevojka i majka njegovo troje djece, Kim Porter, a reper nije skrivao koliko ga je pogodila njezina smrt.

Manekenka i glumica pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu, a reperu je velika podrška u teškim trenucima bila pjevačica Cassie s kojom je proveo 11 godina. No ni na tom planu više ne cvjetaju ruže. Naime, iako je par više puta prekidao tijekom zajedničkih godina, čini se kako je ovo sada definitivan prekid, a 32-godišnja pjevačica već ima novog dečka.

Njezin novi odabranik je 25-godišnji privatni trener Alex Fine, a da stvar bude gora, 49-godišnji reper ga je unajmio za svoju mlađahnu djevojku koja je očito dobila VIP tretman. Pjevačica je neki dan potvrdila romansu zajedničkom fotografijom na Instagramu, što je repera jako povrijedilo, ali i razljutilo.

Alex Fine (Foto: Instagram) Alex Fine (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Kako prenosi People, Sean je uvjeren kako ga je djevojka varala s Alexom, a prijateljima se i požalio kako ga je jako povrijedila fotografijama, jer je ona najbolje znala koliko ga je shrvala smrt bivše djevojke. "Sean ne može vjerovati da ona ima potrebu objavljivati fotografije s novim dečkom dok on još tuguje. Smatra da to radi namjerno kako bi ga dodatno uzrujala", otkrio je nepoznati izvor.

Diddy i slavna ljepotica službeno su prekinuli u listopadu prošle godine, a šuška se kako je ona imala druge muškarce tijekom brojnih njihovih prekida, no niti jednog nije javno pokazala.

A da je veza ozbiljna, dokazuje i posljednja fotografija na njezinom profilu na kojoj novi par pozira s njezinom majkom. Seanovi obožavatelji nimalo ne štede pjevačicu u komentarima, no ona se nije oglašavala ni u vezi razloga prekida, ni u vezi novog odabranika. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Milana Vlaović i Boris Kovaček (Matija Habljak, Dino Stanin/PIXSELL) Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +11 Marko Tolja, Ana Ivančević (FOTO: Instagram) Celebrity Britanci možda imaju Meghan i princa Harryja, a mi smo pričali o bajkovitom vjenčanju Franke i Ćorluke

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia) Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) +3 Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: Profimedia) Celebrity Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) +8 Irina Shayk (Foto: AFP) Celebrity Je li ova fotografija dokaz da najljepša žena svijeta nikad nije bila kod plastičnog kirurga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene