Dobro se snalazi

Nakon što je srušila internet, objavila fotku iz davnih dana i sve oduševila: "Uvijek sa stilom"

Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Aniston oduševila je svojih 15,2 miljuna pratitelja fotografijom iz djetinjstva.

Jedna od najslavnijih glumica današnjice, 50-godišnja Jennifer Aniston, oborila je rekord ili točnije rečeno, srušila Instagram, pojavivši se ovih dana na toj popularnoj društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Jennifer je dugo vremena odolijevala čarima društvenih mreža, no odluka da otvori račun na Instagramu i prva fotka koju je objavila pokazali su se kao pravi pogodak za nju i kako zbog toga nimalo ne žali.

Sa svojih trenutno 15,2 milijuna obožavatelja podijelila je preslatku fotku iz djetinjstva na kojoj pozira s kapuljačom na glavi i usporedila ju s onom iz novijih dana.

"Sa stilom, nekada i sada" napisala je Jennifer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

"Preslatka si s tim očima", "Kako ti uspijeva izgledati predivno s kapuljačom na glavi", "Nisi se uopće promijenila", "Najbolji profil na Instagramu ikada", "Vječna ljepotica", nahvalili su ju fanovi koji su presretni što je njihova omiljena glumica konačno na društvenim mrežama.

Jennifer je objavila prvu fotografiju na popularnoj društvenoj mreži i to na kojoj pozira s cijelom ekipom "Prijatelja" koja se ponovno okupila. Tako su se uz 50-godišnju glumicu na fotki našli i Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Matthew Perry.

"Sada smo i prijatelji na Instagramu. Bok Instagram", napisala je glumica uz objavljenu fotografiju i time zapalila društvene mreže.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +6 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser pobjegao u planine s ljepoticom koja se skriva ispod šilterice, obožavatelji otkrili o kome je riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene