Jennifer Aniston priznala kako je mami kao tinejdžerica znala uzeti novac iz novčanika.


Jennifer Aniston poznata glumica i bivša supruga Brada Pitta, jedna je od najplaćenijih glumica. Baš kao i svi drugi tinejdžeri i ona je nekoć itekako ovisila o novcu svojih roditelja, a kako kaže često je znala 'posuditi novac' iz novčanika svoje majke Nancy Dow.

Vezani članci Maggie Wheeler Uloga naporne Janice promijenila joj je život, a evo kako 17 godina poslije izgleda ženica piskutava glasa koja je opsjedala Chandlera! Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel!

Nancy je naporno radila kako bi prehranila svoju obitelj. Sve do trenutka kada je Jennifer Aniston postala iznadprosiječno plaćena glumica.

'Sjećam se da sam joj znala uzeti gotovinu. Ne previše, tek po koji dolar. Nikada nisam uzela neki veći iznos', priznala je Jennifer.

S majkom danas ima odličan odnos, a najveće sukobe imaju kada sjednu zajedno u auto. 'Nervozan sam vozač. Kad god bih ja vozila, ona bi vikala i vikala. Ne znam, možda je to zato što nisam baš najbolji vozač', otkrila je glumica.