Najbolje zarađuje...

50-godišnjakinja koja vlada Hollywoodom: pobijedila duplo mlađe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica koja se proslavila ulogama djevojke iz susjedstva, za 50. rođendan dobila je najbolji poklon

Sandra Bullock ovog tjedna zauzela je prvo mjesto liste glumica koje najbolje zarađuju, s više od 51 milijuna dolara pospremljenog na račun.

Pogledaj i ovo showbuzz To je dokaz? Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

Poslovne novine Forbes tako su objavile svoju godišnju listu na kojoj je Sandra kraljica, a u stopu ju prate Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston.

Bullock je u 2013. imala dva filma - komediju Specijalne agentice (The Heat) i Gravitaciju (Gravity), film ovjenčan sa čak sedam Oscara, od kojeg je dobila i veći dio zarade.

Gravitacija, u kojoj je Sandrinog partnera glumio George Clooney, je 2013. godine zaradila 716 milijuna dolara u cijelom svijetu, dok joj je partnerica u Specijalnim agenticama bila komičarka Melissa McCarthy.

Jennifer Lawrence, 23, zaradila je 34 milijuna dolara novim nastavkom serijala Igre Gladi: Plamen (Hunger Games) te filmom Američki varalice (American Hustle). 

Jennifer Aniston svoju zaradu duguje većim dijelom serijalu Prijatelji koji još uvijek donosi novac, ali i kampanjama koje snima za kozmetički brend Aveeno. U 2013. godini također je imala dva filma - Mi smo Milleri i Kako se riješiti šefa? (Horrible Bosses). 

Na četvrtom mjestu je Gwyneth Paltrow sa tek 19 milijuna dolara, a bogatu petorku zatvaraju Cameron Diaz i Angelina Jolie.

Glumice koje zauzimaju prvih deset mjesta su zbrojeno zaradile 226 milijuna dolara, dok su njihovi muški partneri utržili skoro duplo - 419 milijuna.

Od ovih šest cura, tek dvije su brinete, a kad pogledate koliko zarađuju njihovi muški kolege, čini se kako ni u Hollywoodu nema ravnopravnosti!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene