Jenna Dewan trudna je i čeka prvo dijete sa Steveom Kazeeom.

Galerija


Glumačko-plesački par Jenna Dewan i Chaning Tatum slovili su kao savršen holivudski par sve dok nisu objavili vijest da se razvode, što je njihove obožavatelje silno rastužilo i šokiralo.

Vezani članci Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta" Jenna Dewan S miljenikom žena bila je 12 godina i svi su mislili da će trajati zauvijek, no čini se kako je novi zaručnik ipak "onaj pravi"

Mnogi su mislili kako će i Jenni i Chaningu trebati dugo da krenu dalje sa svojim životima, jer su u braku bili 9 godina, a voljeli su se još i dulje. Ipak, čini se da nije tako. 

Nekoć slavnom paru uopće nije dugo trebalo da utjehu nađu u novim partnerima. Chaning je odmah stupio u vezu s pjevačicom Jessie J, a lijepa Jenna zaljubila se u 43-godišnjeg glumca Stevea Kazeea. 

Nedavno su Jenna i Steve viđeni kako s obitelji uživaju na plaži u tipičnim ljetnim radostima, a već tada se počelo šuškati da bi glumica mogla biti trudna. Naime, Jenna je zvijezda popularne filmske franšize "Step Up", a poznata je po svojem utreniranom tijelu i uvijek jasno definiranim trbušnjacima. No, na plaži oni nisu bili prisutni već se nazirao maleni trbuščić...

Tabloidi su se odmah raspisali o mogućnosti da je ljepotica trudna s novim dečkom, a čini se da je tomu doista tako jer je sretni par upravo potvrdio radosnu vijest za magazin People. 

"Presretni smo što ćemo proširiti našu obitelj", rekao je par i time stao na kraj govorkanjima. 

Ovo će Jenni biti drugo dijete, jer iz braka sa Tatumom već ima kćerkicu. 


Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati